Damespraatjes Damespraatjes

Winnen! De nieuwe roman van Jill Mansell: Tot aan de zon en terug

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik al zo’n 20 jaar groot fan ben van de boeken van Jill Mansell. Groot was ook mijn blijdschap toen zij 5 jaar geleden een bezoek bracht aan de redactie van Damespraatjes en zij een “meet and greet” had met tien van onze lezeressen. We hebben er een echt feest van gemaakt. Ook voor mij heeft ze een boek gesigneerd met een boodschap erin voor mijn moeder, die toen al erg ziek was. Ik heb haar het boek voor Moederdag gegeven, ze was er erg door ontroerd. Het bleek haar laatste Moederdag te zijn en deze herinnering blijft voor mij altijd verbonden met de boeken van Jill.

Goed nieuws voor alle andere fans van Jill Mansell we mogen 3 exemplaren weggeven van haar (geheel roze) nieuwe roman “Tot aan de zon en terug“. Kijk onderaan het artikel hoe je een exemplaar kunt winnen.

Tot aan de zon en terug

Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee. Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht.

Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar feelgood romans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Voordat Mansell besloot fulltime te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Na een avondcursus creatief schrijven – waarbij ze nog heel lang met pen en papier werkte – was het hek van de dam. Met inmiddels zo’n 30 boeken op haar naam staat ze internationaal bekend om haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische verhalen.

Winactie

Ben jij net als ik fan van Jill Mansell of zou je graag met haar boeken willen kennismaken? Doe dan mee aan onze winactie. Beantwoord de volgende vraag bij de comments onder dit artikel: “Wat is volgens jou het beste boek dat Jill Mansell ooit heeft geschreven?” Voor hulp bij het beantwoorden van je vraag kun je hier kijken: Overzicht romans Jill Mansell.

Kun je niet wachten en wil je het boek alvast lezen? Of wil je het aan iemand cadeau doen? Bestel het dan hieronder.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


45 reacties

co -

vlinders voor altijd

Irma van der Waarde -

Als ik wil lachen dan ga ik het boek¨Geknipt voor Miranda¨weer lezen!

A. -

Ik heb er maar 1 gelezen het het smaakte naar meer. Dus wil ik er graag nog wel 1.

Kaar 🙆‍♀️ -

Oeiiii deze is lastig hoor 😮
Dat is als kiezen tussen je kinderen 🤔🙄
Oké dan kies ik:
🦋🦋 Vlinders voor altijd 🦋🦋

Natasja -

“Drie is teveel”. De boeken lezen allemaal zo fijn weg! Dit was het eerste boek dat ik las van haar. Ik maak graag kans.

Amelie -

‘De prins op het verkeerde paard’ vond ik echt geweldig, al is het best lastig om een favoriet te kiezen van haar. Ik vind al haar boeken geniaal. Wat een fantastische schrijfster!

Marianne -

Vlinders voor altijd

Gé Geurtsen -

Lang leve de liefde

Kyara de Graaf -

Mijn favoriete boek van Jill moet heerlijk duurt het langst zijn, zo’n top boek van een top schrijfster! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie!

Karin -

Stuur me een berichtje, was geweldig…………………..

Wies van Beers -

Stuur me een berichtje is voor mij nummer één. Voorlopig . . .

Maria -

De prins op het verkeerde paard

Nency -

Goede schrijfster. Ik doe mee.

Marja Van Meurs -

ik denk geknipt voor miranda. Zeg je jill mansell, dan zeg je deze titel, heerlijk boek, net als alle anderen die ze geschreven heeft.

Monica -

Vlinders voor altijd – dit boek was erg mooi. Teruggaan naar je geboortestad en dat niemand je dan herkent.

cobi -

Ja heerlijk!! Heb al meerdere boeken van haar gelezen! Vlinders voor altijd was toch wel een van de favorieten

Yvonne W. -

Ik heb enorm genoten van “Ik zie je op het strand”; heerlijk feel good verhaal ☺️

Nadientje -

Goh…. ‘k lees alles van Jill Mansell graag, maar als ik dan echt moet kiezen: “Lang leve de liefde”

Bets -

De boeken die ik van Jill Mansell heb gelezen vond ik allemaal super leuk en geweldig fijn om te lezen. Mijn favoriet is, Ik zie je op het strand. Alles komt er in voor, Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussen rivaliteit. Echt mooi om te lezen!!

Gerdien -

Het boek: Ik zie je op het strand, een heerlijk meeslepend boek waar je op het strand in weg kunt dromen 🙂

Sandra -

Keuzes… keuzes….. “Heerlijk duurt het langst” was wel erggg leuk 🙂

Marlies V -

het beste boek vond ik “Eenmaal andermaal verliefd” met een al even goeie film (Rumour has it)

Mark -

Mijn vriendin heeft enorm genoten van Vlinders voor altijd.

Yvon -

Heerlijk duurt het langst

Lonneke van Grunsven -

Hallo daar 🙋🏼‍♀️.
Op misschien één of twee boeken na, waaronder de nieuwste, heb ik ze allemaal.
Mijn favoriet blijft “Huisje boompje feestje”.
Ik zou “Tot aan de zon en terug” heel graag leven en toevoegen aan mijn Jill Mansell collectie!!
Groetjes, Lonneke

Coralien de Haan -

Het mooiste boek van Jill Mansell blijft wat mij betreft ‘Geknipt voor Miranda’. Eén van haar oudere boeken, maar telkens weer moet ik huilen van het lachen als ik dit boek herlees!

Marilyn Angus -

Ik denk dat het nieuwe boek de beste zal zijn, omdat zij wordt steeds beter.

[email protected] -

Eerlijk gezegd ….. ik ken haar boeken niet ….. hoogste tijd om daar verandering in te brengen .

Marion -

Je bent geweldig vond ik het mooiste boek. Maar het blijft een moeilijke keuze, want al haar boeken zijn heerlijk om te lezen

Mieke Schepens -

Dit zou een eerste kennismaking zijn met de boeken van Jill Mansell.

Truus Heijnen -

Ik vond Hals over kop een geweldig verhaal!

Marian B -

Ja, ik doe mee! Een moeilijke vraag, ik heb ze lang niet allemaal gelezen. Ondersteboven vond ik wel een van de leukste.

Yvonne Hoogendijk -

Pff dat is moeilijk om te kiezen. Ik ben al jaren een grote fan. Als ik dan moet kiezen wordt het Versier me dan.

Angelique Bogaard -

Stuur me een berichtje is het eerste boek wat ik van Jill Mansell heb gelezen

Helga -

Al haar boeken zijn wat mij betreft topboeken en een favoriet kiezen is echt lastig. Maar “ik zie je op het strand” had net die extra twinkeling.

Hilde VE (ribbeke) -

Ik kies ‘Solo’ omdat ik dat ook ben ;-).

Jacqueline van de Manakker -

Stuur me een berichtje vond ik echt prachtig, maar heb ze nog lang niet allemaal gelezen

tine -

Het eerste boek dat ik las van Jill Mansell was “drie is te veel” en bijgevolg ben ik ieder boek van haar beginnen lezen. Lekker ontspannend.

Lotte -

Het boek Heerlijk duurt het langst vind ik geweldig!

will langenberg -

‘Heerlijk duurt het langst’ heb ik in één keer uitgelezen.
Een heerlijk boek, ben gek op feelgood romans van Jill Mansell.

Cora Meijer -

Geluk in het spel.

Emma -

Ik zie je op het strand: een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen!

Bep H -

Vlinders voor altijd

Nelly -

Vlinders voor altijd vond ik een leuk boek om te lezen.

Galinka van Bokhorst -

Oef dat us een moeilijke vraag al haar boeken zijn geweldig. Mijn eerste kennismaking was met het boek Hals over kop en ja hierna was ik gelijk verkocht. Dus ja als ik dit boek niet gelezen had dan was ik een fantastische schrijfster misgelopen. Ik verheug me nu al op die boek Tot aan de zon en terug. De titel zegt dat dit wel eens mijn favoriet kan worden.

Reageer ook