Winnaars vrijkaartjes voor The Color Run zijn bekend

Om steeds beter in je sport te worden moet je grenzen verleggen en dat betekent vaak ook dat je uit je comfortzone moet stappen en moet afzien. Ik vind dat fijn, maar lang niet iedereen. Een sportfestijn waar wel alles op plezier is gericht en niet op de prestatie, is The Color Run. Helaas wordt deze voor het laatst in Nederland georganiseerd. Wil jij meedoen? Dan hebben we goed nieuws voor je want we mogen 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor dit kleurrijke sportevenement! Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Super Hero Tour

Op zondag 9 september kunnen duizenden helden voor de allerlaatste keer zich onderdompelen in alle kleuren van de regenboog tijdens The Color Run™. Deze allerlaatste editie heeft als thema ‘Super Hero Tour’ en biedt naast de route van 5km ook een route van 10km. Dat The Color Run™ niet zomaar een hardloopevenement is bewijzen de honderdduizenden deelnemers die de afgelopen jaren deze kleurrijke 5km hebben (hard)gelopen, gehuppeld en gedanst. The Color Run™ is een unieke ervaring die draait om plezier, gezondheid, geluk en heel veel kleur!

Win een unicorn medaille

De laatste editie van de internationale kleurenloop staat in het teken van helden en biedt ook de getrainde lopers de mogelijkheid om mee te doen: de 10km loop start als eerste om 12:00 uur waarna de 5km lopers vanaf 13:00 uur mogen beginnen aan de meest vrolijke loop van Nederland. Voor The Color Run™ hoef je niet te trainen want het gaat om plezier. Alleen, met vrienden, familie of je buren; aan The Color Run™ kan iedereen meedoen! Iedere deelnemer ontvangt een officieel HERO startpakket. Dit pakket bestaat uit een lightning t-shirt, een happy en thunder tattoo, een unicorn button en een bandana. Bij de finish ontvangt iedereen een unicorn medaille en een zakje kleurenpoeder.

Feesten en kleurengooien

The Color Run™ is meer dan een hardloopevenement dankzij de extra activiteiten. Zo kun je naar grote hoogtes springen in de HERO zone, een maximale hoeveelheid kleur ervaren in de SUPER zone en is er muziek. Het doel is natuurlijk de finish, alleen bij deze run is de eindtijd niet het belangrijkste. Na de finish wordt er feest gevierd, of je er 30 minuten over hebt gedaan of 2 uur, met een massale kleurengooi, DJ’s, acts, dans en nog meer verrassingen. The Color Run™ is een unieke hardloopervaring die je niet mag missen!

color run 2

Details
Datum: 9 september 2018
Locatie: Haarrijnseplas Utrecht
Tickets: Regulier ticket 5km € 33,12 of 10km € 37,73
Team ticket 5km € 33,12 of 10km € 37,73 (iedere deelnemer ontvangt een extra zakje kleurpoeder)
Family ticket (voor 4 personen) € 27,48

Win 2 tickets voor The Color Run

We vinden het super gaaf dat we 3 x 2 keer tickets mogen weggeven voor The Color Run. Dit zijn de winnaars:

  • Claudia van Dijk
  • Nina Mol
  • Serena

Van harte gefeliciteerd! De organisatie van The Color Run stuurt jullie de tickets toe.

Bezoek voor meer informatie https://www.facebook.com/TheColorRunNederland/ of http://thecolorrun.co.nl/

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


8 reacties

Robin -

Kom graag in aanmerking voor deze laatste mogelijkheid in NL, zou zonde zijn als we dit nooit gedaan hebben. Lijkt me echt fun!

Claudia van Dijk -

Gaaf! Dit lijkt me zo leuk om een keer te doen met mijn sportieve dochter van 12 jaar! Even een leuk moeder-dochter uitje nu ze net met haar nieuwe school is begonnen!

Nicky -

Je wordt er een kleurrijk persoon van haha, leuk om te doen lijkt me!

-

Dit wilde ik altijd al eens doen, nu de laatste kans dus!

Nina Mol -

Om het spektakel een keer meegemaakt te hebben!

Serena -

Het leven is te kort om aan saaie runs mee te doen! Zo concludeerden mijn vader en ik laatst. We willen zo veel mogelijk speciale runs rennen en missen nog kleur op ons lijstje! Zou echt heeel leuk zijn!

Lottie -

Plezier hebben, gezellig hebben en gezond bezig zijn!

Nicol -

Alweer bijna 10 weken geleden ben ik bevallen van een prachtige zoon. Uiteraard moeten er nog wel ene aantal kilootjes af en ik kan wel een lekker ontspannen dagje gebruiken na een pittige zwangerschap en eerste weken. 2 vliegen in 1 klap

Reageer ook