Winnaars vrijkaartjes voor de leukste film sinds tijden bekend: Book Club

Toen het boek Vijftig tinten grijs verscheen en zo’n beetje iedere Nederlandse vrouw het op haar nachtkastje had liggen liep het storm bij sekswinkels en bouwmarkten om spullen te kopen om de ervaringen van Christian en Anastasia op zijn minst te benaderen. Maar natuurlijk geldt dat niet voor iedereen, maar het heeft sowieso bij veel mensen wereldwijd wat losgemaakt. Zo ook bij de hoofdpersonen van de film Book Club, waar wij 3 x 2 vrijkaartjes voor mogen weggeven.

Book Club

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe…

De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Don Johnson, Andy Garcia en Richard Dreyfuss. Een film met veel bekende gezichten dus! Vanaf 23 augustus draait Book Club in de Nederlandse bioscopen.

Trailer van Book Club

https://youtu.be/DetkZPuTPGg

Winactie

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor Book Club. Daarnaast krijgen de winnaars ook nog een leuk katoenen tasje van Book Club. Hoe gaaf is dat! Dit zijn de winnaars:

  • Marianne van der Maarel
  • Jolanda van der Pol
  • Lynn Brekelmans

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor jullie adres.

Heb je niets gewonnen? Kijk dan hier voor de andere Damespraatjes winacties.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


77 reacties

anja -

erg leuk ik doe erg graag mee

Kirsten -

Zou heel graag mijn moeder meenenen naar deze film. Ze heeft deze week te horen gekregen dat haar zicht nog maar 40% is. En ze geopereerd moet worden in Oktober. Het lezen van een boek ging al een heel lange tijd niet meer. En ook al “behoor” je als dochter je moeder niet voor te lezen, dat heb ik met de Fifty Shades boeken vorig jaar wel gedaan. Nietsvermoedend ving mam in de supermarkt een gesprek op van twee dames over dat prachtige boek met de ontzettend leuke naam Vijftig Tinten Grijs. En dus hebben we dat boek uit de bieb gehaald en heb ik het haar voorgelezen. Het was eerst wel een beetje een schock. Voor mijn moeder die een doodgewone roman verwachtte en voor mij die het tot in detail met haar erbij hardop voorlas ook. Al gauw kregen we samen de slappe lach en was de (beginnende?) gene verdwenen als sneeuw voor de zon. De temperatuur in de huiskamer werd steeds iets hoger ;D Wat een rampzalige situatie had kunnen zijn. En ook een heel verdrietige, is nu 1 van mijn favoriete herinneringen met mijn moeder. Ik heb geen idee of ze de film in de bios goed kan zien, maar omdat het beeld heel erg groot is daar hoop ik van wel. En ook omdat we niet weten of de operatie zal slagen & ze wellicht permanent blind wordt, lijkt het me een geweldig uitje/herinnering voor ons. Helemaal omdat ik verwacht dat we bij deze vrolijke film ook dubbel zullen liggen in de zaal. Even ontspannen en de zorgen verzetten, zou super fijn zijn!

Charlotte -

Ben zó benieuwd naar deze film The Bookclub. Heb het boek 50 shades wel aangeraden gekregen, maar nooit gelezen. Wellicht misplaatste schaamte en een gemiste kans? Met mijn beste vriendin naar de bios gaan is tegenwoordig een zeldzaamheid. Waar ik graag weer eens verandering in zou kunnen aanbrengen. En om zelf te zien hoe de dames van de boekclub het grijze boek ervaren lijkt me enorm leuk. Wellicht ben ik dan moedig genoeg en neem het boek dan zelf toch ook eens ter hand. In ieder geval is een vrolijke film met mijn bestie zien een heerlijke bezigheid! Dus ik doe heel graag mee 😀

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) -

Lijkt mij een heerlijke film om samen met mijn moeder te kijken. Lekker even een ontspannen uitje.

Ipie -

Lijkt me een geweldige film voor een avondje uit met een goede vriendin. En aangezien we beide wel toe zijn aan een avondje bios, doe ik graag mee

Miranda -

Lees ik het nu goed….. Don Johnson in deze film? Dat was mijn jeugdheld in Miami Vice. Dat is een tijdje geleden dat ik hem heb gezien. En dan het verhaal. Dat kan echt heel grappig zijn. Ik ga er dan ook heel graag naartoe.

Marianne van der Maarel -

Eindelijk een een film, met als hoofdrolspeelsters alleen maar “oudere” vrouwen, vrouwen die men normaal te oud vind en die hooguit hier of daar een oma mogen spelen. Een humoristische film die toch laat zien dat deze vrouwen nog volop in het leven staan. Hij lijkt me een genot om naar te kijken!!

Riet -

Boek deze prijs a.u.b. maar snel voor mij en mijn zus, met haar kan ik “lezen en schrijven” en: ontzettend lachen !!! Beiden zijn we ook al “op leeftijd”, maar geen grijze muizen gelukkig! Dat zijn de superleuke vrouwen in de film ook beslist niet. Inspiratie opdoen om ook een nieuw spannend hoofdstuk aan ons levensverhaal toe te voegen (liefst zonder zwarte bladzijden, of veel blanco pagina’s) kan vast bij de Book Club.

elisabeth maria martina -

voor het ultieme feelgoodgevoel

Karin -

Whahahahhaahaaa……..lachen,gieren,BRULLEN tijdens de trailer (broekje gelukkig nog droog ☺) Wat een héééééérlijke feelGOOOOOOD-movie & meer dan fantastische cast hé DAMES ? ♥ Die moet ik dus sowieso zien samen met m’n bestie ☺☺☺ #duimpjesdraaien

José -

OMG met Don Johnson 🤗😍 altijd al een geweldig man gevonden.. de film lijkt me echt een film die me een Good Feeling geeft . Dus ja ik hoop dat ik geluk heb. Ik ga duimen 🍀🍀🍀

Jolanda van der pol -

Whoop, whoop damespraatjes.nl … daarheen wil ik wel! ik heb voorstukjes gezien en vond het al helemaal GEWELDIG! Leuke cast en de film lijkt me erg grappig. De reacties van de dames toen ze het boek aan het lezen waren maakten al zoveel los, geniaal … ik kwam niet bij van het lachen. Ik zou hem graag met me Vriendin in zijn geheel gaan zien. (H)eerlijk een feelgood film kijken 👀 Ik en me vriendin bij elkaar, dat staat gelijk al aan een hoop gezelligheid dus onze avond kan niet meer stuk #damespraatjes #duimen #nieuwgierig #genieten 乂❤‿❤乂

Esther -

Hier zou ik heel graag met mijn allerliefste mama naartoe gaan voordat ze straks weer voor twee maanden naar Griekenland vertrekt!

Ingrid -

Ik vind het zo leuk dat er tegenwoordig meer oudere actrices in films te zien zijn. En dan is dat ook nog eens een film met een absolute topcast; ik wil hem zeker zien.

Esther -

Wat een leuke film lijkt me dat. Daar zou ik graag met mijn beste vriendin naar toe willen

Nelly -

Ik ben benieuwd wat Fifty Shades of Grey allemaal te weeg kan brengen.

Mark van Binnendijk -

Dit is echt een film voor mijn moeder, ze wordt bijna 50, heeft 50 tinten grijs haar als ze het niet verft, leest alle “tinten” boeken en is dol op een avondje naar de film gaan.

Emi -

Ondeugende film met ondeugende, leuke dames op leeftijd!!

Joke Somers -

Goed om te zien dat er ook gewoon nog films zijn voor acteurs en actrices die al wat op leeftijd zijn! Het lijkt me een erg leuke film en zou er graag naartoe gaan in de bioscoop.

Mieke -

Inspirerend 😉 Deze film kan de zomer -in mijn hoofd- nog verlengen: luchtig en zonnig met een ‘geniet-grappig” kantje.

Michael Bouwman -

Ik zou deze heel graag willen zien omdat ik mijn vrouwtje heel blij zal maken met een heerlijk filmavondje

Ankie -

Een heerlijk avondje lachen samen met mijn vriendinnen. Ik heb er nu al zin in! Gooi mijn naam maar in de hoge hoed, we beloven er een topavond van te maken!

m chen -

Er spelen veel zeer bekende actrices in de film en het is een mooi verhaal!

Els Timmers -

Ik vind de trailer leuk, de acteurs leuk. Het lijkt me gewoon een hele gezellige avond weg.

Margret -

Ik zou graag de film willen zien met mijn zus en dan vooral om de ‘oude’ cast!

Irma krol -

leuk voor een gezellige avond met mijn mAN of vriendin

Xaviera Jamie -

Razend benieuwd ben ik naar deze bookclub en of het er net zo aan toe gaat als in onze boekenclub?

Myrthe -

Ik keek net de trailer met mijn moeder en ze barstte in lachen uit. Nou dat is een mooie reden om deze film te gaan zien. Lachen is goed voor de mens! :)

Carola -

Ik heb de trailer gekeken en moest er erg om lachen. De hele film kijken moet dus wel een garantie zijn voor een relaxte filmavond!

Dineke wie4 -

Dat lijkt me een leuke film om samen met mijn vrouw te zien!

Lynn Brekelmans -

Het lijkt mij echt een hartverwarmende film en ik zou graag naar deze film gaan om lekker een onbezorgde avond te hebben!

Marloes -

Het lijkt me een lekkere, ontspannende film voor in de bioscoop.

cobi van Braak -

Heerlijk met mijn booklover zus !

neeltje -

het berichtje maakt mij wel nieuwsgierig: een saaie titel, maar er zit waarschijnlijk veel meer achter !!

Jan -

Zo’n leuke film wil ik graag mee beleven.

Bianca -

Die namen, het voorstukje: die film moet je gewoon zien!

Ling choi -

Leuke acteurs en in de bioscoop heb ik een fragment gezien. Ik ga zelden naar de film maar deze film moet ik gewoon zien!

ekrw -

Een avondje uit is al erg leuk, zeker als je naar zo’n leuke bioscoopfilm gaat

Anita -

Met collegavriendin Annemieke.
Wie A zegt kan ook B, C, D, etc. zeggen Miek! 😂

WNijssen -

Ik heb in de bioscoop al een voorstukje gezien, het lijkt me een film die super grappig is en waar je goed mee kunt lachen!

Anneliese de Waal -

Lijk me echt een geweldige film, zou deze film heel graag willen zien.
Doe heel graag mee voor kaarten.

Lisanne Bons -

Een geweldige cast die een verhaal super goed kunnen vertellen. En ik zou graag met mijn moeder naar deze film gaan om na deze zomer voor ups en downs gezellig een avondje film te kijken.

Marleen -

Ik zou deze film heel erg graag willen zien met mijn moeder. Ik denk dat het een erg grappige film is. Het lijkt me een heel leuk moeder-dochter avondje.

Marina -

Jaa lijkt me super leuke film! Tijd voor een biosavondje met mijn bestie!

Lottie -

Lijkt mij een erg origineel verhaal, goed gespeeld en waarbij je ontzettend hard kan lachten: kortom, een ideaal avondje uit!

Judith Bottigliero -

Ik zou graag bookclub willen zien omdat ik boekfreak ben en van films hou

Diny Frijters -

Het lijkt me een heerlijke film met veel acteurs en actrices die al een tijdje meelopen. Een leuk avondje met mijn beste vriendin!

SophiaG -

Het lijkt m e een geweldige film

Mikky -

Ik zou graag naar de Book Club gaan omdat het een film is met allemaal actrices die ik herken van series die ik vroeger zelf heel veel gekeken heb. Ik vond de trailer dan ook hilarisch. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de rest van de film!

MarliesS -

Geweldige actrices met vrouwen van mijn leeftijd of zelfs nog ouder dan ik. De film lijkt me heel erg humoristisch.

Aimee -

Geweldig al die grote namen bij elkaar op het doek met een verhaal van fifty shades of Grey als achtergrond.
Dat wordt dubbel genieten

Nina Mol -

Allemaal toffe acteurs en een geweldige verhaallijn! Smullen dus!!

Marja -

Lijkt me super leuk, en herkenbaar voor iedereen die ook de fifty shades heeft gelezen

petra -

alle heldinnen van weleer keaton, fonda, garcia
mijn beste vriendin is in februari overleden, samen waren wij Andy Garcia fan.. samen met mijn dochter zou ik nu hem willen gaan bewonderen

Maud -

Eindelijk eens een gezellige film in de bioscoop in plaats van al die sciencefiction en andere ongelooflijke verhalen met gele en groene wezens. Dit is nu echt een vriendinnen avond film!!

Marian van Trigt -

ff avondje uit, lachen met vriendin Ria Pijnaker

Anita te Gussinklo -

Ik heb wel zin in een gezellig avondje in het donker met mijn zus.

Dirkje Weijer -

Moeder en dochtermoment waar we nu al naar uitkijken!

pascale -

Topcast!! Goed verhaal en veel humor = zeer goede combi!!!

Laura -

Ik ben fan van lezen en ik ben fan van films. Deze film combineert dus beide hobby’s. Bovendien ben ik zelf ook lid van een boekenclub geweest en ben ik erg benieuwd of onze avonden er op dezelfde manier aan toe gingen als in deze film.

Marina -

Leuk, dit boek staat al tijden in mijn Minibieb , de hype was over en het boek wordt niet meer gelezen. Wie weet nu wel weer.
Ik wil wel graag een avondje lachen met een vriendin offf mijn dochter 😉

Ingrid -

Wat een top cast. Die film moet ik zien. En wat een leuke humor.

Annika -

Samen met mijn zusje weer even een date night!
Ze leest nooit een boek maar een ik weet zeker dat ze mee gaat naar de “book club”

Maayke -

Dit lijkt me een hilarische film met geweldige actrices die de hoofdrol vertolken. Vorige week een voorstukje gezien en toen kwamen we al niet meer bij!

Jeanet van Tol -

Heerlijke feelgood movie met Don Johnson, nou goede oude tijd!

Jeanet van Tol -

Ging iets fout met auto correctie

Heidie -

Het lijkt me een hele leuke film om met mijn zus naar toe te gaan. Aan de acteurs en actrices te zien, moet het vast ook een echte goede film zijn, mooie cast!

Marjan -

Lijkt me een héérlijke film om in mijn vakantie te gaan kijken ! Even heerlijk een avondje lachen 😍

Patricia -

Oo wat leuk een film met de leukste ,favoriete ,actrices van Hollywood geweldig ,neem ik gezellig mijn vriendinnetje mee voor een avondje oudewets lachen ,😂🤣,laten we nou ook gek zijn op lezen allebei 😜

Sylvia -

Is volgens mij een heeeeele leuke film en ik wil don johnsson wel weer eens zien spelen.

Marije -

Omdat ik dan weer een hele gezellig avond met mn collegaatje heb

Petra Verlouw -

Ik zou graag deze film willen zien omdat ik toe ben aan een gezellig avondje uit met een lieve vriendin. Deze film lijkt mij super om even heerlijk te genieten en te ontspannen. Dankjewel voor deze actie.

Liefs Petra

Anna -

Lijkt me een heerlijke feelgood movie 😍

Facebook: An Na

Marga Voorn -

Ik heb al een voorstukje gezien en het lijkt mij een ontzettend leuke en grappige film.

Dorien -

Op weg om single 50 te worden 😱 im in urgent need of good advice

Anita -

Lijkt me een super leuke film, die ik graag ga kijken met een vriendin!

Hettie Schoones -

Ik wil Book club graag zien omdat de acteurs super zijn en het verhaal me fantastisch lijkt!

Reageer ook