Winnaars vrijkaartjes voor de film De Patrick zijn bekend

Vorig jaar zomer kreeg ik via een Franse toeristenorganisatie de kans om te ervaren hoe het is om op een naturisme camping vakantie te vieren. Ik genoot enorm van de totale rust en vrijheid en ook zonder kleren voelde ik me zo op mijn gemak. Ik moest daar even aan terugdenken toen ik de trailer zag van de film De Patrick dat zich afspeelt op een naturisme camping. Maar de gasten die deze camping bezochten hebben vast niet zo’n fijn gevoel aan hun vakantie overgehouden …. We mogen trouwens vrijkaartjes weggeven voor De Patrick. Lees onderaan het artikel of je de kaartjes hebt gewonnen.

De Patrick

De Belgische superster Kevin Janssens is haast onherkenbaar in de Vlaamse tragikomedie De Patrick. In de film speelt hij het titelpersonage, die samen met zijn ouders op een naturistencamping woont. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.

De-Patrick_st_2_jpg_sd-low_©Savage-Film

Je zou Peaky Blinders toch maar op je CV hebben

De Nederlandse acteurs Pierre Bokma, Ariane van Vliet én Hannah Hoekstra zijn ook in de film te zien. De Patrick is de debuutfilm van de Belgische regisseur Tim Mielants, die series als Peaky Blinders (mijn favoriete serie 🙂  en Legion op zijn CV heeft staan. Voor De Patrick won hij onlangs de prijs voor Beste Regie tijdens het prestigieuze filmfestival van Karlovy Vary.

De trailer 

De winactie

We mogen 3×2 vrijkaartjes weggeven voor De Patrick! Dit zijn de winnaars:

  • Eliatha Buurmans
  • Annemarie Snijders
  • Saskia Spil

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens zodat de filmmaatschappij jullie de kaartjes kan toesturen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al op Instagram? Hier krijg je een kijkje achter de schermen van Damespraatjes én in ons privé leven!


30 reacties

Emma Teijgeman -

Lijkt me een bijzonder familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Esther -

Jaaaa, ik ben ook zo fan van peaky blinders!! Wil deze ook wel aan mijn lijstje toevoegen 😉

Lee-Ann -

Ik zou zelf nooit durven, maar lijkt me bijzondere film om met mijn moeder te gaan bekijken

Anneliese de Waal -

Lijk me een hele bijzondere film, zou er graag naar toe willen ????????????????

marij brand -

gezellig om weer eens met vriendin naar de film te gaan! deze zag er goed uit

anja -

lijkt me wel leuk

Renee -

Belgische films hebben vaak een rust overzich

Eliatha Buurmans -

Ik zou ook best naar een naturisten camping willen , maar we durven nog niet goed. Wellicht trekt dit ons over de streep.

Eliatha Buurmans -

Super dat ik gewonnen heb, ben erg benieuwd. Alvast bedankt.

Fem -

Wow, wat een gekke bizarre spannende film. Hopelijk kan ik hem samen met een vriendin zien.

Anita te Gussinklo -

Deze film spreekt me zeker aan, zou hem graag op het grote doek willen zien.

Jenna -

Altijd afgevraagd waarom iemand naar een nudisten camping gaat. Is het de vrijheid?
Hopelijk word ik hier wijzer

Lottie -

Omdat het mij simpel weg een erg goede (en ook originele) film lijkt!

annemarie snijders -

Wil er super graag heen lijkt me mooie film en dan graag met mijn man Zolang gelden dat we samen naar de film zijn geweest.

Sander -

Erg leuk om mijn vriendin mee te verrassen en mee heen te nemen. Het is echt al TE lang geleden dat wij een uitje samen hadden! 🙂

Hopen op een klein gelukje dan maar….

neeltje -

het lijkt mij een bijzondere film met een bijzonder onderwerp (zoektocht naar hamer), hetwelk de nieuwsgierigheid wel prikkelt

Sarita -

Ik houd van blote mannen

chris de haas -

als nudist, wil ik graag weten of dit verhaal een beetje realistisch is.

Saskia spil -

Voor patrick natuurlijk

Marieke -

Ik vind Pierre Bokma een hele goede acteur.

Jan -

Het lijkt mij een prachtige film en ben er nieuwsgierig naar geworden.

Nelly -

FDeze debuut van de maker van Legion wil ik graag zien.

wilmsen anita -

Ik wil de film graag zien

Pascale -

Lijkt me een superleuke film!!! 🙂

jacqueline de Waal -

Lijkt me een geweldige film

Marijke -

Bijzonder verhaal, ik zou hier met mn vriend heen gaan. We gaan ’s zomers vaak naar een nudisten strand. Heerlijk, zonder kleding.

Claudia -

Ik ben heel benieuwd na de filn die afspeelt op de naturisme camping.

Natasja -

Ik zag een voorstukje in de bioscoop en dacht direct: daar wil ik heen!

C.m de groot -

Ja heel graag, zou samen met een vriendin willen gaan kijken.

Anna wienen -

Lijkt me een hele mooie film en wil graag met een vriendin gaan

Reageer ook