Who knew: Victoria Beckham maakt hilarische video met Vogue én laat zelfs een glimlach zien

Al in haar tijd van de Spice Girls was Victoria Beckham een echte ijskoningin. En weet je? Dat past ook eigenlijk wel een beetje bij haar. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Victoria achter de schermen een ontzettend lieve, warme en grappige vrouw is. What you see is niet altijd what you get, bewijst zij maar mooi. Toch zijn er ook momenten waarop zij zich van een andere kant laat zien. 

Simpel, elegant en chique

Dit jaar bestaat het mode merk van Victoria 10 jaar. De 44-jarige Britse wist in die 10 jaar écht een fantastisch merk op te bouwen. Simpel, elegant en heel chique. Iets wat natuurlijk opmerkelijk is, want als de Spice Girls iets absoluut niet waren, dan was het wel simpel, elegant en chique. Nouja, behalve Victoria – Posh Spice – Beckham dan.

Het vieren van een deccenium

Om het deccenium van haar merk te vieren, maakt ze samen met modeblad Vogue een grappige video. Hierin vertelt ze niet alleen op hilarische wijze over haar merk, maar komen er ook nog heel wat Spice Girls dingen terug. Wij hebben echt zitten lachen. En niet alleen wij konden er om lachen, ook Victoria zelf liet een glimlach zien. En eerlijk is eerlijk: die zien we niet zo vaak.

Bekijk de video

Ben jij nu ook wel heel benieuwd naar die andere kant van mevrouw Beckham? Kijk lekker mee!

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q7uZPofdsOY

 

Had jij dit verwacht?

Wat vind jij van de video? Heb jij Victoria ooit eerder zo gezien? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)


Reageer ook