Wereldgerechten van Gordon Ramsay

wereldgerechten.jpg
Gordon Ramsay is een wereldberoemde tv-kok die al meerdere succesvolle programma’s op zijn naam heeft staan. Daarnaast is hij auteur van zo’n vijftien kookboeken. Als kok behoort Ramsay tot de meest bekroonde culinaire toppers: zijn beroemde Londense restaurant is zelfs bekroond met drie Michelinsterren. Samen met zijn andere restaurants heeft hij in totaal maar liefst zestien sterren geïncasseerd. Damespraatjes mag een aantal van zijn boeken weggeven.

Zijn nieuwste boek: Wereldgerechten
Voor Wereldgerechten heeft Gordon Ramsay zijn favoriete recepten uit de hele wereld bij elkaar gezocht. Van de Griekse en de Arabische tot de Thaise en de Indiase keuken: alleen de allerbeste gerechten zijn goed genoeg voor Ramsay. Bij elk recept legt hij precies uit hoe je het beste resultaat kunt krijgen, en alle benodigde technieken worden glashelder beschreven. Met Wereldgerechten laat Ramsay zien wie hij werkelijk is: een kei van een chef met steengoede recepten!

Dit boek winnen
Beantwoord de volgende vraag: Wie is de uitgever van het boek Wereldgerechten van Gordon Ramsay. Stuur je oplossing naar [email protected] .

Bestel dit boek bij Bol.com

Nog meer prijsvragen


Reageer ook