Damespraatjes Damespraatjes

Wat nou Corona-kilo’s? Rebel Wilson is in korte tijd bijna 20 kilo afgevallen!

Oh we love Rebel Wilson! De Australische actrice is een van de meest grappige vrouwen van Hollywood en staat bekend als een van de mooiste plussize actrices van dit moment. Ook wij vinden haar werkelijk prachtig en kijken dan ook graag naar haar kiekjes op Instagram. Wat ons daar opviel? Dat Rebel flink wat kilo’s kwijt lijkt te zijn. En dat klopt!

18 kilo kwijt

Waar best wel wat mensen een paar kilo zijn aangekomen tijdens de coronacrisis, zijn er natuurlijk ook een heleboel mensen die het juist flink op een sporten hebben gezet. Zo ook Rebel! The Daily Mail meldt dat de actrice de afgelopen maanden niet stil heeft gezeten en flink heeft gesport. Samen met een personal trainer stelde ze een afval-doel, begon met sporten en lette op haar eten. “Gezien haar lengte (1.59 cm), hebben we vooraf bepaald dat haar maximaal aantal te verliezen kilo’s tussen de zestien en achttien moest liggen. Dit om een gezond gewicht te bereiken dat bij haar postuur past” vertelt haar trainer tegen The Daily Mail. Het nieuwe regime zorgde ervoor dat Rebel maar liefst 18 kilo afviel!

Sit-ups in de modder

Ook Rebel zelf doet graag een boekje open over het enorme gewichtsverlies. “Ik heb hard getraind, wat niet altijd even makkelijk was vanwege de corona restricties. Soms moest ik mijn sit-ups doen in de modder, omdat we alleen buiten konden trainen en het continu regende. Ik ben dan ook blij dat de sportscholen in Australië weer open gaan” vertelt ze. Met haar verhaal wil ze graag anderen motiveren om ook aan de slag te gaan. “Het is het waard!”.

Schermafbeelding 2020-06-18 om 13.20.04

Zelf ook afvallen

Zelf probeer ik ook gezonder te eten en meer te bewegen. Maar zo snel afvallen als Rebel? Dat kan ik denk ik niet. Wat heb ik veel respect voor deze vrouw. Ze was al prachtig, maar nu ze een gezond gewicht heeft vind ik haar nog meer stralen. You go girl!

afbeeldingen in artikel: Instagram Rebel Wilson


Reageer ook