Wat kunt u doen als uw kat of hond wegloopt?

 
Voor de mensen die dit al is overkomen weten als geen ander hoe zenuwslopend deze zoektocht kan zijn. Het is daarom belangrijk om eenhuisdier goed te registeren, dit kan met een CHIP of een PENNING. Om het makkelijker voor de vinders te maken, adviseert Dier-ID beide registratie middelen te gebruiken. Een CHIP om het dier te identificeren bij een Dierenarts of Asiel en een penning om een vinder direct met u in contact te laten komen! Anders dan adrespenningen bied Dier-ID de mogelijkheid om de gegevens 24 uur per dag aan te passen, u hoeft daarom bij wijzigingen geen nieuwe penning aan te schaffen.

afbeeldingpenningen_small.jpg
Welk registratiemiddel werkt snel, zonder extra kosten en is laagdrempelig voor vinders? Juist, de penning! Dier-ID penningen zijn gegraveerd met een UNIEK penningnummer, dit nummer correspondeert met de gegevens van de eigenaar. Bij de vondst van een huisdier word de vinder door de gegraveerde tekst op de penning, gewezen op de zoekfunctionaliteit via www.dier-id.nl en via het Dier-ID telefoonnummer. Dit kan 24 uur per dag!
 
Op deze manier kan een vinder direct contact opnemen met de eigenaar enhoeft dus eerst geen dierarts of asiel in te schakelen! Dit werkt bewezenlaagdrempelig voor vinders !! De CHIP is handig omdat deze in het lichaam van het dier is ingebracht, een chip kan dan ook niet verloren worden.

Ingeval van vermissing heeft een huisdier welke is gechipt en voorzien is van een Dier-ID penning veel meer kans op een snelle hereniging met de eigenaar!

"Ook chipdragende huisdieren die worden uitgerust met een Dier-ID penning, zijn www.vindervriendelijk.nl, beide middelen vullen elkaar juist aan!"

dierid.jpg
Dier-ID juist óók voor "binnendieren" en "dieren die nooit weg lopen". Veel honden, katten en konijnen blijven altijd binnenshuis, veel eigenaren geven dan ook als reden, onze kat komt er toch nooit uit, of onze hond
loopt toch nooit weg. Juist deze dieren  moet u registeren. Deze dieren zullen ooit eens alleen op stap gaan, omdat ze meestal niet gewend zijn aan alle buitengeluiden en u als vertrouwd baasje niet in de buurt bent, schrikken ze vaak en kunnen daardoor de weg naar huis niet meer vinden. Gevolg; deze dieren blijven eindeloos zwerven en u als baasje blijft eindeloos zoeken.

Zorg daarom voor een handig, betrouwbaar en éénvoudig hulpmiddel, vertrouw in de werking van de Dier-ID penning.

Wacht niet langer! Zorg direct voor een goede registratie van uw dier! Laat uw huisdier daarom chippen door uw dierenarts en als aanvulling voorziet u uw dier van een Dier-ID penning voor slechts €14,95 dan heeft u in ieder geval uw best gedaan, en heeft u bij vermissing een stuk minder zorgen!

AANKOOP GARANTIE!

Bent u na aankoop van de Dier-ID penning niet tevreden, dan kunt u de penning binnen 8 dagen retourneren. Een telefoontje is genoeg om dit eenvoudig te regelen.

Meer informatie: www.dier-id.nl

Direct bestellen: www.dier-id.nl/?pag=bestellen&stap=stap1

Wilt u dealer worden van Dier-ID: http://www.dier-id.nl/?pag=dealer

Heeft u vragen? http://www.dier-id.nl/?pag=contact

 

 

 


Reageer ook