Vrouwen zijn fantastisch!!

Toen God de vrouw schiep was Hij al zes dagen aan het overwerken.Er verscheen een engel en die zei: “Waarom spendeert u zoveel tijd aan dit model?”En de Heer antwoordde: “Heb je al gezien aan welke voorwaarden ze moet voldoen? Ze moet helemaal wasbaar zijn; ze heeft honderden vervangbare beweeglijke delen; ze moet functioneren op water en kliekjes, een schoot hebben waar vier kinderen op kunnen zitten, een kus die alles kan genezen, van een geschaafde knie tot een gebroken hart. EN ze mag maar één paar handen hebben.”

De engel was overweldigd door al die voorwaarden: “Eén paar handen! Niet te geloven! En dat is het standaardmodel? Dat is teveel werk voor één dag. Neem op z’n minst morgen erbij om het af te maken.”Dat gaat niet,” protesteerde de Heer. “Ik ben bijna zover; ik heb deze creatie, die me zo dicht aan het hart ligt, bijna afgerond. Ze geneest zichzelf als ze ziek is en werkt 18 uur per dag.”

De engel kwam dichterbij en raakte de vrouw aan. “Wat heeft U haar zacht gemaakt, Heer.”Ze is zacht” zei de Heer, “maar ik heb haar ook heel hard gemaakt. Je hebt geen idee wat zij kan doormaken of voor elkaar kan krijgen.””Kan ze ook nadenken?” vroeg de engel.De Heer antwoordde: “Ze kan niet alleen nadenken, ze is ook in staat om zaken te beredeneren en te onderhandelen.”

Toen viel de engel iets op, hij raakte de wang van de vrouw aan.”Oeps, ik geloof dat deze lekt! Ik zei toch dat u er teveel instopte. “Dat is geen lekkage,” corrigeerde de Heer, “dat is een traan. “Waar dient een traan voor?” vroeg de engel.De Heer zei: “De traan is haar manier om uiting te geven aan haar vreugde, haar leed, haar pijn, haar teleurstellingen, haar liefde, haar eenzaamheid, haar droefheid en haar trots.”  De engel was onder de indruk. “U bent geniaal, Heer. U heeft aan alles gedacht! De Vrouw is werkelijk ongelooflijk.”
“En dat is ze!  Vrouwen hebben krachten die mannen doen verbazen. Zij doorstaan ontberingen en dragen lasten, maar houden vast aan geluk, liefde en vreugde. Ze glimlachen wanneer ze willen schreeuwen. Ze zingen wanneer ze willen huilen. Ze huilen als ze blij zijn en lachen als ze nerveus zijn. Ze vechten voor datgene waar ze in geloven. Verzetten zich tegen onrechtvaardigheid. Ze accepteren geen nee als ze geloven dat er een betere oplossing is. Ze nemen minder, zodat hun familie meer heeft. Ze begeleiden een bange vriend(in) naar de dokter. Hun liefde is onvoorwaardelijk. Ze huilen wanneer hun kinderen zichzelf overtreffen en juichen als hun vrienden in de prijzen vallen. Ze zijn blij met het nieuws van een geboorte of huwelijk. Hun hart breekt als een vriend(in) sterft. Ze betreuren het verlies van een familielid, maar blijven sterk wanneer ze denken dat er niet genoeg kracht over is.Ze weten dat een knuffel en een kus kunnen helpen een gebroken hart te helen.  Vrouwen zijn er in alle maten, kleuren en vormen. Ze zullen rijden, vliegen, lopen, rennen of mailen om te laten zien hoeveel ze om je geven. Het hart van de vrouw zorgt dat de aarde draait. Zij brengen vreugde en hoop. Zij bezitten compassie en idealen. Zij ondersteunen familie en vrienden. Vrouwen hebben het vermogen om dingen te zeggen en alles te geven.
Stuur deze mail door naar alle vrouwen die voor jou belangrijk zijn om ze eraan te herinneren hoe fantastisch ze zijn; want vrouwen hebben maar één fout: Ze vergeten nog wel eens aan zichzelf te denken…


Reageer ook