Vrouw leeft tien jaar alleen op chips

vrouweettienjaarchips.jpg
Tijd voor een ‘broodje aap verhaal.’ Het zou best kunnen maar het is erg moeilijk te geloven. Een Britse vrouw (30) heeft de afgelopen tien jaar alleen maar chips gegeten. Ontbijt, lunch, diner, het bestaat allemaal uit chips. Ze kookt wel voor haar gezin maar slaat zelf de maaltijd af. In plaats daarvan pakt ze er een zak chips bij.

Je zou zeggen dat ze wel dik is maar dat valt mee. Ze houdt het bij één soort chips, namelijk Monster Munch met rundvleessmaak. Ze eet zes kleine zakjes per dag. Die chips bevat 459 kcal per 100 gram. Een klein zakje bevat 40 gram. Als ze daar zes van eet krijgt ze 1190 kcal binnen. Om die reden heeft ze waarschijnlijk geen overgewicht. Maar ze is wel extreem ondervoed. En ze ziet er ook ouder uit dan 30. Ze krijgt zo bijna geen vitamines en mineralen binnen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat ze zich goed voelt. Ze moet wel eigen lichaamsweefsels afbreken, een slechte darmwerking hebben, duizelig zijn en scheurbuik (door gebrek aan vitamine C) krijgen als ze nog lang zo doorgaat. Bovendien geeft ze niet zo’n goed voorbeeld aan haar kind. Hopelijk is haar zoon een goede eter en kookt ze lekker en gezond.

Vrienden en familie hebben geprobeerd Debbie over te halen gevarieerder te eten, maar ze zegt niets anders naar binnen te kunnen krijgen. Tijdens haar zwangerschap at ze weer even gezond. Toen haar zoon geboren werd viel ze weer in haar chipspatroon. Ze slikt geen vitaminepillen en heeft sinds haar jeugd geen groente gegeten. Maar ze beweert dat ze zich kiplekker voelt.

Bron: Waarmaarraar
Met dank aan Valtaf.nl


Reageer ook