Verdachte in seksvideozaak Patricia Paay opgepakt

Een paar weken geleden stond Nederland even op zijn kop: er was een seksvideo van Patricia Paay op het internet opgedoken. Paay zou al langer met de video gechanteerd worden, maar dat weerhield Dumpert en GeenStijl niet om de video’s toch te plaatsen. Verschrikkelijk, als je het ons vraagt. Je seksleven is iets intiems en zou dat ook moeten blijven als je dat wil. Patricia heeft duidelijk aan de media aangegeven niet te willen dat de video werd verspreid. 

Slecht onderzoek

En toch is het gebeurd. Patricia besloot na het lekken dan ook meteen aangifte te doen. Heel verstandig, alleen zo kan de politie iets doen. In de uitzending bij Jinek, waar Patricia met Peter R. de Vries en haar advocaat aanschoof, bleek echter dat de politie niet bepaald goed had gehandeld. Veel mensen waren bang dat de politie hierdoor geen dader zou kunnen vinden, maar er is nu toch een verdachte aangehouden.

Verdachte aangehouden

De verdachte is een 39-jarige man uit Beverwijk. Hij werd gisterochtend opgepakt op verdenking van het lekken van de seksvideo van Patricia. Na het verhoor mocht de verdachte naar huis, maar hij blijft wel verdachte in de zaak.

Bijkomen

Patricia verbleef een tijd op Curacao, om even aan alle chaos te ontsnappen. Ze is sinds deze week weer terug in Nederland en op de hoogte van het nieuws rondom de verdachte.

We wensen Patricia heel veel sterkte in deze verschrikkelijke tijd toe.


Reageer ook