3 reacties

Denise -

Hi!

Mijn naam is Denise. Ik werk als freelance tekstschrijver en heb een voorliefde voor lifestyle en woontrends. Deze liefhebberij komt dan ook vaak terug in mijn blogs en teksten :). Mochten jullie nog zoekende zijn naar een freelance tekstschrijver, ik praat jullie lezers met veel plezier de spreekwoordelijke oren van het hoofd! Al typende, uiteraard…

Neem een kijkje op mijn website voor meer info over wie ik ben en wat ik zoal doe!

Groetjes, Denise

Martje Bergsma -

Hoi!
Mijn naam is Martje en ik ben freelance tekstschrijver. Ik sta bekend om mijn persoonlijke schrijfstijl en mijn scherpe mening.
Ik ben gek op alles wat de mens (met name de vrouw) bezig kan houden en op schrijven.
Het lijkt mij een eer om voor jullie aan de slag te mogen. Bekijk gerust mijn (nog oude) website om iets van mijn huidige werk te lezen!
Ik hoor graag van jullie :).

Lieve groeten,
Martje

Sien -

out of the box
oog voor details
teksten op maat
kleurrijke schrijfstijl

Reageer ook