Trend: vrijwilligerswerk en vakantie

djoser1.jpg
Wil je echt een keer iets anders met vakantie, dan kun je denken aan vrijwilligerswerk in het buitenland. Een leuke vakantievorm voor ouders en kinderen die actief aan de slag willen én andere culturen willen leren kennen. Spannend, verrassend en niet duur. Grotere reisorganisaties spelen in op de behoefte om vakantie en vrijwilligerswerk te combineren. Zo heeft Djoser bijvoorbeeld een aantal schitterende projecten lopen, waarbij je je voor het komende jaar nog kunt aansluiten.


•    Bouwen in Ghana, 9 dagen
Met een groep vrijwilligers reis je naar een project van Habitat for Humanity in Ghana waar je meebouwt aan een betere wereld. Samen met een lokaal team graaf je de fundering of metsel je de muren van een nieuw huis.

Meer info

•    Bouwen in Ghana, 16 dagen
Met een groep vrijwilligers reis je naar een project van Habitat for Humanity in Ghana waar je meebouwt aan een betere wereld. Samen met een lokaal team graaf je de fundering of metsel je de muren van een nieuw huis. Na afloop van de bouwweek maak je een rondreis van een week en zie je meer van dit boeiende West-Afrikaanse land.

Meer info

•    Bouwen in Roemenië, 8 dagen
Reis samen met een groep vrijwilligers naar een project van Habitat for Humanity in Roemenië en bouw mee aan een betere wereld.

Meer info

•    Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen
Leer Zulu-kinderen in het Zuid-Afrikaanse St. Lucia hoe zij kunnen zorgen dat hun unieke natuur en dierenleven kunnen behouden.

Meer info

BROCHURE-AANVRAAG

Wilt u graag de gratis brochure ontvangen?
Vraag hier de brochure aan.


Reageer ook