The voice update: Laura en Collin piekeren niet over samenwerking!

Donderdagavond onderweg naar huis had ik in de auto radio 538 op staan. Er werd een kleine vooruitblik gegeven op het optreden van Laura en Collin de avond erna in The Voice of Holland. Met kippenvel op mijn armen zat ik te luisteren, ik werd er echt door geraakt en dacht meteen: “die moeten als duo verder”.

De avond erna bleek dat de jury er hetzelfde over dacht. Waylon was echt super enthousiast: “Ik heb het gevoel dat jullie dit al jaren samen doen. Jullie vullen elkaar goed aan en zouden makkelijk als duo verder kunnen. Want met z’n tweeën zijn jullie unieker dan alleen.” Coach Lil Kleine zag hier inderdaad een mogelijkheid: ,,Als jullie het willen, dan geef ik jullie de mogelijkheid om samen door te gaan naar de knock-outs”.

Maar helaas. Laura Beekman en Collin Hoeve (35) dachten daar anders over.  “We gaan liever los van elkaar onze eigen weg”, lieten Laura en Collin na afloop eensgezind weten. Natuurlijk hun goed recht om deze beslissing te nemen. Maar wat is dat jammer.

Bekijk hier hun optreden nog een keer.

https://youtu.be/i2mCrSXG5a8

Daardoor moest Lil Kleine uiteindelijk een keuze maken en hij ging voor Collin, die inderdaad een uniek stemgeluid heeft. De drie andere coaches piekerden er vervolgens niet over om Laura via een “steal” alsnog een kans te geven en daarmee eindigt haar avontuur bij The Voice.

Echt jammer dit! We zijn heel benieuwd of jij deze twee ook wel als zangduo zag zitten. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).


Reageer ook