fb
Damespraatjes Damespraatjes

Anne vindt een tas achter in de kledingkast van haar man en schrikt zich kapot

Toen ze een achter in de kledingkast een tas vol aparte seksattributen vond, schrok Anne zich rot.  “De tas was niet van mij en moest van Rick zijn. Ik schudde het op ons bed leeg en keek met open mond naar grote dildo’s, buttplugs en touwen. Ik ging op het randje van het bed zitten, en staarde wezenloos voor me uit. Wat was dit? Ik had nog nooit een buttplug in het echt gezien.”

Rick is een heerlijke man, vertelt Anne. Samen hebben ze twee dochters en een labrador. Anne werkt drie dagen als tandartsassistente en Rick is mede-eigenaar van een reclamebureau. “We leiden een prima leven samen en hebben nauwelijks zorgen. Rick is een echte familie-man en dol op de meisjes. Altijd was ik in de veronderstelling dat we een goed seksleven hadden. Gemiddeld vreeën we twee keer in de week. Natuurlijk merkte ik wel dat Rick vaker zin had en mij warm probeerde te maken, maar hij liet me met rust als hij in de gaten had dat ik niet zo’n zin had.”

Niet wat je denkt

Anne wacht Rick op met de tas op de keukentafel. “Ik had de meisjes bij mijn moeder gebracht zodat we alleen waren. Toen hij nietsvermoedend binnenkwam en mij zag zitten met de tas, trok hij helemaal wit weg.” Hij liet zich op een stoel zakken en mompelde iets van ‘het is niet wat je denkt’. “Ik vond het vreselijk hem zo te zien, zag hoe hij worstelde maar vond het ook opmerkelijk want we delen altijd alles.”

Kinky seks

Het hoge woord kwam eruit: Rick had zich de laatste twee jaar verdiept in wat meer kinky seks. “Hij werd opgewonden van bdsm, extreme seks, zeg maar. Eens in de maand ging hij naar een club en speelde daar met gelijkgestemden, vertelde hij me. Ik kon alleen maar heel hard huilen. Ik vond het zo eenzaam voor hem maar verafschuwde het ook ergens. Ik belandde in een emotionele achtbaan. Ik wilde hem niet kwijt en stelde voor om het samen eens te proberen.”

Vastbinden en slaan?

Ze had geen idee wat bdsm inhield en las erover op internet. “Ik werd misselijk als ik erover las. Vrouwen die zich vrijwillig lieten slaan en vastbinden, dat had toch niets met liefde te maken. Ik vroeg me ook af of Rick misschien gevoelens voor mannen had. Maar dat ontkende hij.” De eerste keer dat ze andere seks dan anders hebben, is op z’n zachts gezegd ongemakkelijk. Ook begint haar man rustig, Anne voelt zich volslagen belachelijk en wordt er niet opgewonden van.

“Hij bond mijn handen op mijn rug en commandeerde me. Ik werd er een beetje bang van. Dit was niet de zachtaardige Rick die ik kende. Ook noemde hij me slet. Ik moest er bijna van huilen.” Anne vraagt Rick hoe het eraan toegaat in de club. Als de verhalen hoort, lopen de rillingen over haar rug. “Hij vertelde dat een vrouw, die hij ‘sub’ noemde, bijvoorbeeld werd opgehangen aan een touw en dan met een zweepje geslagen. Hoe kan iemand dat nou fijn vinden?”

Ik gruwelde van hem

Anne probeert het nog twee keer, maar moet afhaken. “Ik trok het gewoon echt niet. En voor Rick was het duidelijk: hij eiste dat ik hem de vrijheid zou geven om naar de club te blijven gaan. Ik vond het zo moeilijk, maar ik gruwelde gewoon van hem. Dat de man die ik al die jaren lief had in staat was om dit soort seks te bedrijven, dat kon er bij mij gewoon niet in.”

Uit elkaar

Inmiddels zijn Anne en Rick gescheiden en wonen de meisjes bij Anne en ze gaan om het weekend naar Rick. “Ze snappen er niets van maar we kunnen natuurlijk niet de reden zeggen. Familie en vrienden zijn ook stomverbaasd en ik heb mijn beste vriendin in vertrouwen genomen. Voor de rest gaat het niemand aan. Soms zou ik willen dat ik die tas nooit had gevonden….”

Wil jouw partner ook andere seks dan jij? Hoe los je dit op? Herken je je in Anne? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Waargebeurd: Mirjam is verliefd op haar huisarts

verliefd op huisarts

Jarenlang woonde Mirjam (29) in Amsterdam. “Ik woonde in het hartje van de stad, samen met mijn vriend Frank. We studeerden allebei aan de Universiteit van Amsterdam en gingen regelmatig uit. Lekker eten, kletsen met vrienden in kroegjes, lekker shoppen”, vertelt Mirjam. Toen ze beiden hun studie Fiscale Economie hadden afgerond, verkochten ze hun etage in Amsterdam… 

“We wilden aan het werk en dat lukte in Amsterdam niet. Wel in Drenthe en daar verhuisden we naar toe.” Mirjam roert in haar koffie en kijkt naar buiten. “We moesten natuurlijk ook een nieuwe tandarts en huisarts zoeken. Die vonden we. Harold, een vlotte, leuke jonge huisarts, die helemaal bij ons paste.” Mirjam haar ogen beginnen te glimmen. “Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een klik…. Verder lezen

 

 

4 reacties

Rieneke -

Jullie levenstijl is zo verschillend en is het inderdaad masr het beste om te scheiden. Ik snap dat jij misschien nog van hem houd en je omgeving het niet snapt. Het is aan jou om te bepalen aan wie je het wel of niet gaat vertellen. Probeer te genieten van je leven en ik hoop dat je een leuke partner vindt want dat verzacht dan de boel. De kinderen kan je later als ze de leeftijd hebben de reden vertellen. Nu kan je gewoon zeggen “papa en mama zijn gelukkiger als we apart wonen” Als vragen waarom dan zeg je tja dat kan ik niet uitleggen dat is een gevoel.

John -

Nou anne kan best begrijpen dat je daar van schrok je hebt het een keer geprobeerd maar je weet al snel of het wat voor jou is ik persoonlijk hou er niet van vernedering vast binden enz wordt daar niet opgewonden van als hij er wel mee door wil gaan en jij niet beter uit elkaar en een man zoeken die je behandelt als een vrouw niks moet gewoon elkaar ontdekken en geile sex met elkaar grjohn

Jan -

Ik begrijp hun beiden wel. Ik hou ook van andere dingen in bed dan mijn vrouw. Ik raak namelijk heel opgewonden van plassex. In het verleden heeft zij het een paar keer geprobeerd maar vond het niks. We hebben er over gesproken eb ik begrijp haar en zij begrijpt mij. Als zij niet thuis is plas ik over mezelf of ga ik naar de hoeren die het voor me doen.

KeesJan -

Ik ben een man, maar ik zie hier helemaal niets in. Om je vrouw te vernederen en slet te noemen, dan moet je wel ziek zijn in je hoofd. Gelukkig voor Anne dat ze van hem af is.

Reageer ook