Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en post eerste liefdesfoto!

Het zat Sylvie Meis maar niet mee in de liefde. De succesvolle zakenvrouw en presentatrice heeft heel wat afgedate de afgelopen jaren, maar kon de ware maar niet vinden. Maar er is hoop! En goede hoop willen we ook wel zeggen. Want Sylvie heeft een nieuwe liefde en dat lijkt een gouden match. 

OV-jaar kaart en een huurwoning

Op de filmset van de film Misfit ontmoette Sylvie de 29-jarige filmproducer Bart Nelissen. Waar ze zich voorheen vooral romantisch liet zien met puissant rijke zakenmannen, lijkt Bart een hele ‘normale’ man te zijn. Volgens Shownieuws is hij zo ‘normaal’ dat hij gewoon een OV-jaarkaart heeft en in een huurwoning in Tilburg woont. Geen Lamborgihni’s en grote landhuizen dus.

Instagram official

En misschien is dit ook wel precies wat Sylvie nodig heeft. Een lieve, hardwerkende man die trouw aan haar is. Voor nu lijkt het de twee voor de wind te gaan en zijn ze hartstikke verliefd. Zo deelde Sylvie een prachtige foto op Instagram waar ze samen stralend poseren. Ook zou zoontje Damian de nieuwe vriend van zijn moeder al ontmoet hebben. En dat doet Sylvie niet zomaar!


Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Hoe dan ook: wij gunnen het Sylvie ontzettend! Het zou toch prachtig zijn als ook zij deze feestdagen warm tegen iemand aan kan kruipen.

Praat mee

Wat denk jij: is Bart een geschikte match voor Sylvie? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.


Reageer ook