Seks-hacker die o.a. video Laura Ponticorvo lekte, blijkt Almeerse politicus

Het is voor veel vrouwen een van hun grootste nachtmerries; het lekken van naaktfoto’s en sekstapes. Sinds de komst van iCloud lijkt het iets wat steeds vaker gebeurt. Zo kregen we in 2014 te maken met ‘The Fappening’, waarbij er enorme hoeveelheden intiem materiaal van Hollywood-sterren werd gelekt door hackers. 

Sekstape

Niet alleen de pikante kiekjes van Hollywood bleken zeer onveilig opgeslagen te zijn. Ook vlogger Laura Ponticorvo kwam vorig jaar voor een nare verassing te staan. Haar iCloud werd gehackt en de hacker maakte een sekstape met Ponticorvo in de hoofdrol, openbaar.

Laura was hier (uiteraard) helemaal kapot van. Toch zat ze niet bij de pakken neer. Binnen no-time herpakte ze zichzelf en besloot aandacht te vragen voor het onderwerp. Vandaag is er zeer goed nieuws naar buiten gekomen: de verdachte van de online inbraak in haar iCloud en de lekker van haar video, is opgepakt.

Meerdere inbraken

Het gaat om de Almeerse Mitchell van der K., die actief is bij de VVD in Almere. Niet alleen brak hij in Laura’s computer in, hij deed dit bij veel meer vrouwen. “Hij brak jarenlang in op computers van tientallen zowel bekende als onbekende vrouwen, op zoek naar naaktfoto’s en seksueel getinte video’s. Dat is te zien in het nieuwe RTL5-programma Online misbruik aangepakt, dat Van den Heuvel samen met Nicolette Kluijver presenteert. De bekende misdaadverslaggever ontdekte de identiteit van de hacker en confronteerde Van der K. afgelopen vrijdag met zijn daden, nadat hij door een cyberteam van de politie werd gearresteerd” lezen we op Lindanieuws.

Van der K., die tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen werd verkozen, heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de politiek.

Online misbruik aangepakt is vanaf 23 april wekelijks te zien op RTL 5.


Reageer ook