‘Scheiding president Trump en Melania dichterbij dan ooit’

Donald, Donald, Donald toch… Volgens mij zit je niet in de meest makkelijke periode van je leven. Het leek zo’n leuk idee, dat presidentschap, maar geniet je er nu nog steeds van? Nu een groot deel van de wereld je niet meer serieus neemt, nu er affaire na affaire uitkomt en nu ook je vrouw je dreigt te verlaten…

Ongeschikt voor de baan

President Donald Trump werd vorig jaar beëdigd als 45ste president van de Verenigde Staten. Sinds zijn inauguratie zijn er al meerdere pogingen gedaan om hem af te laten zetten. Allemaal zonder succes. Ook verscheen het boek Fire en Fury van Michael Wolff, waarin insiders van het Witte Huis hem als zeer ongeschikt voor de baan omschreven.

Huwelijksproblemen

Ook met zijn huwelijk lijkt het alles behalve lekker te gaan. Zijn vrouw Melania hebben we zich al meerdere malen zichtbaar zien ergeren aan haar man. Ze ontwijkt zijn hand, kijkt ronduit chagrijnig en slaapt niet in dezelfde slaapkamer als haar man. We kunnen ons voorstellen dat Trump een vrij overheersende man kan zijn en dat vindt niet iedereen leuk. Waarschijnlijk Melania ook niet.

Ontdek meer

Shownieuws maakte een item over de barsten in het huwelijk van de twee. Bekijk het in deze video!

Praat mee

Hoe denk jij over president Trump? En denk jij ook dat Melania het alles behalve naar haar zin heeft als first lady? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


Reageer ook