Schat, wat ruik je lekker!

schat_wat_ruik_je_lekker.jpg
Vol bewondering kijk ik ‘m aan. Hij heeft zich net lekker gedoucht. Zijn haar nog nat en een aantrekkelijk luchtje opgespoten. Zijn nieuwe Abercrombie overhemd, dat hij samen met mijn tienerdochters in Londen heeft gekocht, staat hem bijzonder goed. Dit is niet eerlijk!!! Ik wil nog wat langer genieten. Schat, kun je niet een dagje thuiswerken?

Kun jij er ook zo van genieten als je geliefde zich lekker verzorgd en balen als hij maar niet wil douchen of toch nog een keer die oude trui (die eigenlijk ook wel een sopje kan gebruiken) aantrekt. Dan heb ik een leuke boekentip voor je en Damespraatjes zorgt er voor dat je een mooie korting op dit boek krijgt.

Schat, wat ruik je lekker!

Schat, wat ruik je lekker! is een verzorgingsgids over het mannelijk lichaam. Het begint met het haar op je hoofd. Daarna behandelt dit informatieve boekje alles wat op, in of aan je gezicht zit, bijvoorbeeld hoe je je het beste kunt scheren. Vervolgens: hoe behandel je je handen en voeten. Maar ook het onderhoud van de edele delen en de algehele fysieke conditie worden niet vergeten. Als afsluiter het hoofdstuk: Kleren maken de man, met daarin informatie hoe je een pak draagt en een stropdas stropt. Gegarandeerd ben je dan het heertje.

Een fragment uit het boek

‘In elke winkel op het gebied van gezichtsverzorging zie je ze liggen: huidverzorgingsproducten voor mannen. Crèmes voor de dagelijkse verzorging, gels voor voor en na het scheren, en antirimpel crèmes. Maar worden ze ook gebruikt? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse mannen van 15 jaar en ouder wat op zijn gezicht smeert. Oudere mannen, en mannen die niet hebben doorgeleerd, gebruiken alleen water en zeep. Dat is toch wel erg weinig! Kijken mannen dan niet genoeg in de spiegel? Nee, dat klopt weer niet: de meeste mannen gebruiken de spiegel om te kijken hoe ze zich moeten scheren en hoe hun haar zit. Veel mannen vinden dat het wel goed zit met hun gezicht en dat idee is niet onterecht. Een mannenhuid is dikker dan die van de vrouw. Krijgen ze rimpels dan is dat pas na hun veertigste en dan beperkt dit zich meestal tot het gebied rond de ogen: kraaienpootjes. Ook rimpels op de wangen verschijnen later dan bij vrouwen, omdat mannen zich scheren en zo hun huid steviger maken. Bij het scheren worden er haartjes afgehaald en min of meer ook een dun laagje van de huid: een peeling. Dode huidcellen en talgresten worden daarmee weggehaald, waardoor de huid zich telkens kan vernieuwen. Een man met rimpels op zijn bovenlip zie je daarom weinig. Sorry dames.’

Bestellen

Schat, wat ruik je lekker!
Auteur Rudolf van Hunnik
Foto’s Elbert Besaris
ISBN: 978-90-8834-673-6
112 pagina’s
€ 15,95

Korting
Speciaal voor de lezeressen van Damespraatjes is er een mooie kortingsactie. In plaats van € 15,95 betalen de dames van Damespraatjes € 13,95.
Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van damespraatjesactie met vermelding van naam, adres, email, en telefoonnummer. Er wordt je dan een ingevuld bestelformulier met het bedrag van 13,95 toegezonden.
Deze actie is geldig tot en met 21 juni 2009

boox.jpg

wb_logo.jpg


Reageer ook