Damespraatjes Damespraatjes

Samantha de Jong deelt heftige foto van gezicht na ongeluk én onthult in verwachting te zijn!

Vorige week werd bekendgemaakt dat Samantha de Jong – ook wel bekend als Barbie- betrokken was geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. Na een vreselijke week waarin er werd gevreesd voor Samantha’s leven, brengt zij nu zelf ook blij nieuws naar buiten. Op Instagram laat ze weten in verwachting te zijn van haar derde kind. 

7 weken zwanger

Toen Samantha in coma in het ziekenhuis lag, hebben de artsen ontdekt dat ze zwanger is. “Ik kan trots vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben”, schrijft ze bij een heftige foto op Instagram. “Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar ik ben pas echt opgelucht als ik 12 weken ben.”

Heftige foto

Op de foto’s bij de tekst is te zien hoe haar gezicht er nu aantoe is. En dat is best schrikken… We hopen dat Samantha snel herstelt en dat ze wat rust kan vinden. Dat is belangrijk voor haar, maar zeker ook voor haar ongeboren kindje. Gefeliciteerd met de zwangerschap Samantha! En natuurlijk ook succes met je herstel.

Schrok jij ook zo van de foto’s? Ik ben heel benieuwd. Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal kan in de reacties onder dit artikel.

Foto boven artikel: Instagram Samantha


Reageer ook