Rent-a-man – Linde's netwerk

linde_1.jpg
Linde Masdorp heeft een nieuw idee in daden omgezet. Rent-a-man, voor vrouwen die graag voor korte tijd een leuke man willen hebben. Linde Masdorp kent veel leuke mannen vanwege haar werkzaamheden in de culturele sector. Masdorp: ‘Van hoog opgeleide vrouwen kreeg ik vaak te horen dat leuke mannen wel op leken te zijn. Dat herkende ik helemaal niet. Ik grapte wel eens dat het oneerlijk was en dat ik ze allemaal voor mezelf hield.’ Er ontstond het plan om een netwerk samen te stellen, Linde’s Netwerk, www.lindes.nl . Het netwerk beschikt over uiteenlopende typen mannen die allen bereid zijn vrouwen een topdag te bezorgen. 

Het zijn professionals die vrouwen graag vergezellen naar zakelijke bijeenkomsten, het theater of een diner. Er is een grote variëteit: gezelligheidsdieren, cultuurliefhebbers, humoristische types en ook hele sportieve mannen. De mannen zijn ook in te huren voor een reünie, om te shoppen en je kunt ze zelfs als cadeautje wegggeven! 

Het is niet de bedoeling dat er seksueel contact plaats vindt. Juist het inhuren geeft vrouwen de mogelijkheid uit te gaan zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de verplichtingen van een vaste relatie.  Alle afspraken beginnen met een half uur kennismaking en de vrouw geeft duidelijk aan wat de gelegenheid van de afspraak is en de passende dresscode. 

Linde Masdorp: ‘In landen als Duitsland en Denemarken lopen dit soort diensten prima. Nederlandse vrouwen staan er jammer genoeg nog sceptisch tegenover. Nederlandse vrouwen moeten de meerwaarde ervan gaan inzien; je kiest de perfecte man voor het juiste moment!’

Walter van Teeffelen

www.avantiproductions.nl 


1 reactie

Yvonne -

Ik lees veel over vriendschap en liefde.
Vriendschapsbureau.nl opereert in heel Nederland en helpt de mensen graag dat te vinden wat ze zoeken.
Vriendschapsbureau is een soort makelaar in Vriendschap en Relatie. Men kan zich daar inschrijven voor een persoonlijke bemiddeling, maar ook voor vriendschap en relatie per computer.
Vriendschapsbureau zou graag nog veel dames en heren hele fijne feestdagen bezorgen met een nieuwe vriend/vriendin of een nieuwe relatie.

Tot ziens bij Vriendschapsbureau

Reageer ook