Rennen! hardlopen doe je zo


rennen_h.jpg
Voor alle vrouwen die niet graag naar de sportschool gaan, wel zouden willen hardlopen, maar steeds die stap niet zetten. Dit boek motiveert, inspireert en laat vooral zien dat het leuk is om te rennen. Het is gelardeerd met persoonlijke verhalen, tips en loop-schema’s.  Lezers zullen, ongeacht hun loopniveau, binnen enkele maanden klaar zijn om een wedstrijd aan te durven.

Voor alle vrouwen die niet graag naar de sportschool gaan, wel zouden willen hardlopen, maar steeds die stap niet zetten. Dit boek motiveert, inspireert en laat vooral zien dat het leuk is om te rennen. Het is gelardeerd met persoonlijke verhalen, tips en loopschema’s. Lezers zullen, ongeacht hun loopniveau, binnen enkele maanden klaar zijn om een wedstrijd aan te durven.

De auteurs, Susie Whalley en Lisa Jackson, laten met dit boek zien dat hardlopen helemaal geen straf hoeft te zijn. Het door en door beproefde hardloopprogramma heeft al duizenden aankomende hardlopers geholpen om de eerste stap te zetten naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

 

Rennen!

Hardlopen doe je zo                                      

Susie Whalley & Lisa Jackson

ISBN 978 90 230 1238 2

€ 15,00

www.becht-boeken.nl


Reageer ook