"Liever nu slank in plaats van een lang leven"

slankpil_valtaf.jpg
Uit een enquete onder de deelnemers van www.valtaf.nl blijkt dat maar liefst 43% kiest voor een korter leven als ze de rest van dit leven slank zouden zijn. Deze groep reageerde positief op de vraag of zij een paar jaar korter wilden leven, als zij dan nooit meer de strijd tegen de kilo’s aan hoeven gaan.

Een groot deel van de invullers gaat erg ver voor een slank figuur. Zo zijn er mensen die operaties, hongerkuren, laxeren, pillen en nog veel meer overwegen om een slank figuur te krijgen. Daarom is het niet verwonderlijk dat een pil die je slank maakt in ruil voor een paar jaar van je leven, toch voor velen aantrekkelijk is.

Daarom schrikt 53% ook niet dat mensen met gewichtsproblemen op deze manier gaan denken.

Gelukkig geeft 57% wel aan dat ze de pil niet zouden nemen, maar dat zij liever op een gezonde manier het streefgewicht wil bereiken. Pillen slikken zouden ze nooit doen en al helemaal geen levensjaren inleveren.

Over Valtaf.nl

Valtaf.nl is een zeer goed bezochte virtuele gemeenschap gericht op mensen die proberen af te vallen en een gezonde levensstijl willen aanleren. (100.000 deelnemers) Op deze website kunnen mensen dagelijks hun gewicht invoeren en hun eetpatroon bijhouden. De website biedt met behulp van eet- en beweegdagboeken, clubs, chatboxen, discussiefora en dagboeken de deelnemers vele mogelijkheden om elkaar te steunen in de strijd tegen de kilo’s. Deelnemers met een Special Care abonnement krijgen daarnaast professionele begeleiding van voedingdeskundigen.
 

 


Reageer ook