Prijswinnaars kaarten Spawellness Weesp!

spa2.jpg
´Beleef met al je zintuigen de gezonde werking van water, warmte, geur en kleur. Ervaar een totale ontspanning en een verkwikkende uitwerking op lichaam en geest!´ Dit lazen wij op de website van Spawellness Weesp . Dagblad Trouw beoordeelde de sauna met een 9. De dames werden nieuwsgierig en besloten “live” op onderzoek te gaan om te kijken of de sauna echt zo goed is als wordt gezegd. Geen vervelende klus!! En …. We koppelden er meteen een leuke prijsvraag  aan vast voor de Damespraatjeslezeressen. Lees onderaan dit artikel of je een vrijkaartje hebt gewonnen.

Bedrijfsuitje?
Ergens midden februari besloten we werk met ontspanning te combineren en een kijkje te nemen in de sauna in Weesp. We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons gelijk thuis in de vele verschillende sauna´s en stoombaden. Buiten vers gevallen sneeuw, binnen behaaglijk warm. Toch even naar buiten geweest en verbaasd gestaan over de mensen die zichzelf met sneeuw insmeerden alvorens de sauna weer in te gaan.

Opvallend in de Spa Wellness van Weesp is de bijozndere en warme inrichting van de ruimtes. Zo nu en dan waan je je in Thailand en krijg je onmiddellijk inspiratie om je eigen huis ook weer opnieuw in te richten.

Onze favoriet: de Rozensauna
Je bezoekje aan de Spa wordt geen enkel ogenblik saai, want er zijn al heel veel verschillende sauna’s. Onze favoriet van de dag was de Rozen sauna.  Dat is Een milde saunacabine gemaakt van Espen hout met mooi uitzicht op tuin en terras. De temperatuur varieert 65 tot 70°C. Je komt binnen in een cabine met een zachte sfeer en je wordt prettig omringd door de geur van rozen. Op de saunakachel liggen grote brokken rozenkwartssteen. Dit is een steen met een liefdevolle, zachte uitstraling en werking. Kristaltherapeuten beschouwen de rozenkwarts als een zuiverende steen met helende eigenschappen.

Daarom is deze steen heel geschikt om je lichaam te ontgiften, te onspannen en van nieuwe zuivere energie te voorzien. Je lichaam voelt schoon en kalm, los van alle spanning en ballast uit je drukke dagelijkse bestaan. Je geest voelt open voor liefde en groei. Door de zachte sfeer die de rozenkwarts uitstraalt krijg je weer contact met je eigen zachte en werkelijke gevoel. Een intense sauna-ervaring die je je eigen gevoeligheid weer teruggeeft!

Dames on tour
Ergens in de middag spraken we  twee vrouwen uit Leiden die ons vertelden dat ze “on tour” zijn en dat dit de vijfde Spa is die ze dit jaar bezoeken in het kader van hun  Thermentour door Nederland. Die Thermentour bestaat uit 5 thermen entreebewijzen. Kies zelf welke 5 verschillende thermencentra je wilt bezoeken. De prijs van de Thermentour is €75,- Dat is slechts €15,- per entree!

Conclusie
We hebben een heerlijke dag gehad en we zijn tot de conclusie gekomen dat de Sauna echt is wat het belooft! Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site van de Spa Wellness in Weesp.

Prijsvraag
Wil jij je ook een dag heerlijk ontspannen?
De prijswinnaars ontvangen per post 2 vrijkaarten:

Lida Sijs
Sandra Reumer

Spa Wellness Weesp

Door Amber Blikslager

Nog meer prijsvragenReageer ook