Prachtige comeback single Marco Borsato gaat over scheiding Leontine

Als jonge meisjes waren mijn zusjes en ik mega Marco Borsato fan. Inmiddels moet ik zeggen dat mijn muzikale voorkeuren wat zijn veranderd, maar Marco is en blijft een geweldig artiest. Helaas ging het de afgelopen tijd niet goed met hem. Er kwamen diverse affaires aan het licht, hij en zijn vrouw Leontine kondigden aan te gaan scheiden en Marco raakte in een burn-out. Zijn carriere kwam tijdelijk stil te staan en Borsato bracht geen nieuwe muziek meer uit. Tot nu, want met zijn nieuwe single ‘Een Moment’ maakt hij een keiharde comeback! 

Scheiding en loslaten

Het op dinsdag uitgekomen nummer is een samenwerking van Marco met zijn vaste componist John Ewbank en hitzanger Rolf Sanchez. Een moment gaat over een scheiding en de gevoelens die hierbij komen kijken. Maar ook over loslaten en weer gelukkig worden. Het is een prachtig en gevoelig lied waarbij ook de Spaanstalige bijdrage van Sanchez zeker een mooie additie is.

Positieve reacties

Een Moment wordt ook door Marco’s fans goed ontvangen. Onder de video wordt geschreven: ‘Jeetje Marco, deze komt echt binnen! Welkom terug’, ‘Yes eindelijk weer Marco!!! Je bent terug, en hoe!! Prachtig nummer’ en ‘Bij eerste klanken al kippenvel. En tranen in mijn ogen. Zo blij dat je terug bent’.

Beluister hem hier

Beluister het prachtige nummer hier zelf ook!

Wat vind jij van het nummer?

Wat vind jij van de prachtige comeback song van Marco? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Afbeelding boven artikel: Wikimedia Commons


Reageer ook