PERMANENTE MAKE-UP is dat "altijd" de oplossing?

Permanente make-up (PMU) is een cosmetische tatoeage, die op het gezicht wordt aangebracht. Een manier om wenkbrauwen en eyeliners aan te brengen en daar dagelijks plezier van te hebben.

Image
Heel veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen dagelijks bij. De één omdat er veel te weinig haar zit, de ander omdat de eigen wenkbrauw geen mooie vorm of kleur heeft. Vaak is er in het verleden teveel geëpileerd en is de wenkbrauw niet meer volledig teruggegroeid. Maar ook als dit niet de oorzaak is, worden wenkbrauwen met de jaren dunner en is bijtekenen op een bepaald moment mooier. Het is heel moeilijk om dat op een natuurlijke manier te doen en bovendien gaat de kwaliteit van de ogen achteruit waardoor het tekenen extra moeilijk wordt.

 

 

Image
Ook het symmetrisch krijgen van de beide wenkbrauwen is voor veel mensen een dagelijks terugkerend probleem. Met  PMU kunnen vorm en  kleur blijvend worden verbeterd en kunnen er zelfs haartjes worden getekend, zodat de wenkbrauwen er heel natuurlijk uitzien.

 

Image
Met permanente eyeliners worden de ogen heel sprekend en lijken deze groter. Dit komt vooral omdat de PMU tussen de wimperhaartjes wordt aangebracht en niet erboven, waardoor er een soort verbindingsstreepje tussen de wimpers ontstaat en het lijkt alsof er veel meer wimpers zijn. De eyeliners kunnen dun of dik gemaakt worden, als een strakke lijn of meer als een schaduw.

Image
Ook een lipliner valt binnen de mogelijkheden en ook dit kan op een heel natuurlijke manier. Het hoeft er niet uit te zien als een strakke, smalle streep, maar het kan ook op een subtiele manier die ervoor zorgt dat de mond er gewoon goed uitziet! Alleen bij mensen die regelmatig last hebben van koortsuitslag moet het afgeraden worden. De lijn wordt dan nooit mooi omdat na de behandeling direct de koortsuitslag komt opzetten en deze maakt de lijn vlekkerig.

Van PMU heeft u jarenlang plezier, alleen bij de wenkbrauwen is het noodzakelijk deze regelmatig bij te werken. Het is aan te raden om deze jaarlijks een beetje bij te kleuren, ze zijn dan altijd mooi!

Door Liesbeth van der Voort
www.de-permanente-makeup-shop.nl


Reageer ook