Damespraatjes Damespraatjes

Out of Office: Madame Tussauds verruilt zakelijke outfit Trump voor een ‘meer toepasselijke’ look

De hele wereld keek dit weekend naar de spannende ontknoping van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Na dagen van tellen kwam zaterdag eindelijk het hoge woord eruit: Joe Biden wint de verkiezingen en zal begin volgend jaar worden ingezworen als nieuwe president van de Verenigde Staten. Trump lijkt het maar moeilijk te bevatten dat hij binnenkort het Witte Huis moet verlaten, en Madame Tussauds in Londen helpt hem daar een handje bij.

Geen hole in one

Het wassenbeeldenmuseum in Londen heeft Trump namelijk ontdaan van zijn iconische pak met zeer lange das. De stylisten van het museum vonden het tijd voor een meer toepasselijke look, namelijk een golf-outfit mét complete golftas. “Zijn campagne was dan misschien geel hole in one, maar hij kan nu meer tijd in zijn favoriete sport steken”, schrijft het museum. “Madame Tussauds Londen heeft hem in een golf-outfit gestoken om vast vooruit te kijken naar zijn garderobe voor 2021”, gaan ze verder.

Golftrips

Haha, dit vind ik dus echt hilarisch! Vooral als je je bedenkt dat Trump tijdens zijn ambtstermijn flink wat kritiek kreeg om de vele golftrips die hij maakte. Nu hij in 2021 niet meer werkzaam zal zijn als president, heeft hij nog meer tijd voor zijn favoriete sport.

Praat mee

Wat vind jij ervan dat Trump per 2021 niet meer de president van de Verenigde Staten zal zijn?  En hoe denk je dat Biden het zal gaan doen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Lees ook: Mara fantaseert over haar droomauto: “Ik zou er het liefste een heel hockeyteam in kwijt kunnen”


Reageer ook