Damespraatjes Damespraatjes

Opmerkelijk: Rachel Hazes koopt hondje van toevallige voorbijgangers op het strand

Tot drie jaar geleden hadden wij twee Franse bulltjes: Lola en Sambal. Het waren onze beste vriendjes en het viel ons dan ook zwaar dat we ze weg moesten doen omdat onze dochter Sophia allergisch voor ze was. Ze kregen een fijn nieuw plekje, maar toch heeft het nog lang niet goed gevoeld. Een hond neem je niet zomaar en we moesten ze allebei wegdoen. Dat is niet wat je vooraf bedenkt als je een hondje neemt! Nu, drie jaar later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat het de enige optie was. Helaas gaat het wegdoen van hondjes soms op de gekste manieren… Want wat doe je als je spijt krijgt van de aankoop? 

Spijt van hondje

Persoonlijk breekt het mijn hart wanneer mensen een hond weg willen doen omdat ze er vooraf eigenlijk niet goed over nagedacht hadden. Toch te weinig tijd, meer werk dan vooraf gedacht en als het nieuwe eraf is: allemaal redenen waarom een hond soms naar een nieuw baasje moet. Zo ook bij de toevallige voorbijgangers die Rachel Hazes op het strand tegenkwam. Ze hadden een hondje gekocht en hier veel spijt van…

Overkopen

“We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje. Soms begrijp ik mensen echt niet. Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van”, zo schrijft ze op haar Instagram. “Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Wat zou jij doen?

Wat een bizar verhaal! Persoonlijk weet ik echt niet wat ik zelf in deze situatie zou doen. Enerzijds zou ik het beestje willen helpen, anderzijds ken je ook niet het hele verhaal van de personen die hem aan je kwijt willen. Wat zou jij doen? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Afbeelding boven artikel: Instagram Rachel


Reageer ook