Op deze schoenen loopt Koningin Maxima het liefst!

Josine Droogendijk, de 26-jarige royalty vlogger van LibelleTV maakte een super leuk item over de schoenen van Koningin Maxima.  Centraal in de video die we hieronder met jullie delen, staan de Plexi Pumps. Dit zijn pumps die gedeeltelijk (en soms bijna helemaal) gemaakt zijn van transparant materiaal. Ik had er nog nooit van gehoord eerlijk gezegd. Eén van de bekendste ontwerpers van de Plexi Pump is de Italiaan Gianvito Rossi.

Josine legt in haar video uit dat schoenen die gedeeltelijk van Plexi zijn gemaakt de voeten wat kleiner doen lijken en dat is wel fijn want Maxima heeft grote voeten, ongeveer schoenmaat 42/43. Maxima draagt ook wel schoenen die helemaal transparant zijn, die bijvoorbeeld enkel een groen strikje op de bovenkant hebben. Hier werd in de pers niet zo positief op gereageerd. Het werden wel “Assepoester-muiltjes” genoemd, alsof daar iets mis mee is haha! Maar een ander nadeel van een volledig transparante schoen is dat je kunt zien dat het dragen van pumps niet zo goed is voor je tenen.

Adelaide van Gianvito Rossi, € 620

Adelaide van Gianvito Rossi, € 620

Ik heb hier niet echter een oordeel over, alhoewel ik de schoenen die je op het plaatje hierboven ziet staan (de Adelaide) geweldig vind. En we vinden Maxima altijd super mooi gekleed. Maar natuurlijk zijn we wel benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel!

De Adelaide die je hierboven ziet staan vinde

En bekijk in ieder geval de vlog van Josine hieronder. Die is echt leuk!


Reageer ook