Onze gebeden zijn verhoord: De Spice Girls gaan weer op tour!

Vorig jaar, tijdens de skivakantie, hadden mijn schoonzusje en ik het er nog over: wanneer zouden de Spice Girls een reünie plannen? Het antwoord wisten we niet. Wat wel duidelijk was, is dat wij erbij zouden zijn. Nou, onze gebeden uit de skilift zijn verhoord; de Spice Girls gaan namelijk op tour!

Tussen 1 en 15 juni 2019 geven de dames vier shows. De tour vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk en Nederland staat helaas niet op de planning. Des te meer reden om te gaan en er een leuk tripje van te maken!

Victoria is er niet bij

Niet alle Spice Girls zijn erbij helaas… Victoria Beckham laat de tour aan zich voorbij gaan. Al langer werd er gespeculeerd over een tour en toen zou het elke keer niet doorgegaan zijn omdat Victoria niet mee wilde doen. Begrijpelijk, ze is erg druk met haar modemerk. De andere vier dames hebben nu besloten het alsnog te doen, maar dan zonder haar.

Mooie bekendmaking

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell en Emma Burton brachten het nieuws op een originele en grappige manier naar buiten. Je ziet de vier dames ouderwets kibbelen in een nieuwsuitzending en maken daarbij het grote nieuws bekend. Leuk om even te bekijken!

https://www.youtube.com/watch?v=YB6T4xC9GGk

De tour

Het tourschema ziet er uit als volgt:

1 juni 2019: Manchester Etihad Statium (Manchester)

3 juni 2019: Ricoh Arena (Coventry)

6 juni 2019: Stadium of Light (Sunderland)

8 juni 2019: BT Murrayfield Stadium (Edinburgh)

10 juni 2019: Ashton Gate (Bristol)

15 juni 2019: Wembley Stadium (Londen)

Tickets

De tickets gaan vanaf 10 november in de verkoop. Ik vermoed dat je er snel bij moet zijn om er een te bemachtigen, vooral voor de show in Londen. Ik ga het zeker proberen!

Zou jij ook naar het reunie concert van de Spice Girls willen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)


Reageer ook