Online stylingadvies van Geraldine

stylingguide-logo.jpg
Al eerder konden de dames van Damespraatjes kennis maken met Geraldine Caraballo. We hebben zelfs een actie gehad dat er via de mail vragen konden worden gesteld. Het bedrijf van Geraldine,  Stylingguide, werkt nu met een nieuw online styling adviesprogramma. Damespraatjes ging op onderzoek uit en wilde graag weten wat dat nou inhoudt.

Hoe ben je er toe gekomen om online styling adviezen te geven?
Geraldine: “Meestal werk ik op locatie, bij vrouwen thuis of op de werkvloer. Ik merkte dat er behoefte en ruimte is om dit advies ook online te geven.  De meeste gemaakte opmerking daarbij: Hoe kun je nu online net zo’n goed en persoonlijk advies geven als face to face.
Het online programma is zo opgezet dat iedere aanvraag weer opnieuw wordt bekeken. Dus iedere vrouw in uniek in haar vorm , uitstraling en wensen. De opzet van dit programma is om snel tot een goed advies te komen.”

Hoe gaat het in zijn werk?
“Ik stuur per mail een vragen lijst toe. Deze moet zo uitgebreid mogelijk worden ingevuld. Liever meer tekst dan minder. Daarbij ontvang ik graag een foto waar je totaal opstaat. Daarmee ga ik aan de slag en maak een figuur,stijl en kleuranalyse. Als extra zal ik ook een
moodboard maken. Daar zijn de vormen die voor jouw geschikt zijn terug te vinden. Je krijgt een stijlboek helemaal afgestemd op jou helemaal op maat. Deze verstuur ik dan per mail of via de post.”

Wat kost het om zo’n persoonlijk advies te laten opstellen?
De kosten voor dit advies komen op € 75,- ( incl. overleg nadat je alles thuis hebt ontvangen)”

Meer info
Stylingguide
Geraldine Caraballo
www.stylingguide.nl

wb_logo.jpg


Reageer ook