Oeuvre van Queen of Crime verschijnt in nieuw jasje

lichaam_van_de_dood.jpg
Levensechte personages met moderne problemen, een perfecte spanningsboog, en die immer charmante, typisch Britse setting van ‘natte regenjassen en kronkelende landweggetjes’. Met deze elementen verleidt Elizabeth George al jarenlang haar lezers. Deze zomer verschijnt een nieuwe psychologische thriller met inspecteur Lynley en brigadier Havers in de hoofdrol: Lichaam van de dood. A.W. Bruna Uitgevers geeft het boek een frisse, nieuwe vormgeving mee. Via Damespraatjes kun jij dit boek winnen. Lees onderaan dit artikel of jj de gelukkige bent.


Met Lichaam van de dood bewijst George opnieuw dat een groot aantal pagina’s niets hoeft af te doen aan spanning en helderheid van de plot. Haar personages nemen je aan de hand mee en boeien tot de laatste pagina!
Terwijl inspecteur Thomas Lynley nog met buitengewoon verlof is nadat zijn vrouw is vermoord, wordt Isabelle Ardery als zijn tijdelijke vervanger binnengehaald bij de Londense politie. Wanneer een lichaam wordt gevonden op een begraafplaats in Stoke Newington, krijgt Isabelle de kans om te laten zien wat ze waard is. Maar om zo snel mogelijk resultaat te boeken, moet zij toch eerst Lynley overtuigen terug te keren…

De zaak wordt er niet eenvoudiger op door enkele recente PR-flaters van de Londense politie die het zelfvertrouwen ernstig hebben ondermijnd. Isabelle staat onder constante druk van de media, en snel, misschien wel te snel, wijst ze dan ook een wel erg voor de hand liggende verdachte aan voor de moord.

Het onderzoek leidt Lynley en Havers intussen naar het natuurgebied New Forest. De oplossing lijkt te liggen in een geweldsdelict dat jaren geleden plaatsvond. Een zaak die een even tragische als schokkende afloop zal krijgen.

Elizabeth George (1949) heeft de afgelopen 22 jaar 16 thrillers geschreven en doet dit steeds weer met een frisse en maatschappijkritische blik. Haar thrillerreeks met Lynley en Havers in de hoofdrol is een van de meest succesvolle series van de laatste decennia. Veel van haar boeken zijn door de bbc verfilmd en in Nederland door de kro uitgezonden. In totaal zijn er in Nederland en Vlaanderen ruim 2 miljoen boeken van Elizabeth George verkocht. 

Prijswinnaars van dit boek

Sanne de Boer
J. van de Wal
Esther Bakker

Met de prijswinnaars wordt per mail contact opgenomen voor de adresgegevens.

Bestel dit boek bij Bol.com
 
 
Nog meer prijsvragen


Reageer ook