Nooit klaar met het huishouden? Dan doe je toch iets verkeerd…

kaat.jpg
Wil jij je tijd aan leuke dingen besteden en niet zoveel tijd kwijt zijn aan dat stomme huishouden? Volg dan het online Mega Actie Plan van lifestress- & organizing coach Kaat Mossel.  Kaats Mega Actie Plan geeft zelfs de grootste chaoten onder ons een op maat gemaakt schema om meer uren uit je dag te halen. Naast het beter indelen van je dagelijkse beslommeringen helpt Kaat je af te rekenen met de stress- en schuldgevoelens die vaak de oorzaak zijn van het vervelende gevoel. 

Tijd voor quality time!

Voor iedereen heeft Kaat een passend abonnement, waarin je soms, regelmatig of vaak persoonlijk contact hebt met je coach. In je eigen tempo doorbreek je patronen, ingesleten gewoonten en je denkwijze. En dat voor nog geen euro per dag!

Jessica de Kok, drijvende kracht achter de website www.kaatmosselcoaching.nl , licht het grootste voordeel van het online abonnement toe: “Aan de ene kant biedt coaching via e-mail je de ruimte met de uitdagingen aan de slag te gaan wanneer dat jou uitkomt. Kaat is via e-mail altijd bereikbaar, ze is je online sparringpartner. Daarbij is de abonnementsvorm een uitstekende stok achter de deur, aangezien je dagelijks een portie energie krijgt gemaild, en praktische tips die het leven direct een stuk aangenamer maken.” 

Gratis nieuwsbrief


Ben je er nog niet klaar voor om met jouw ‘nieuwe leven’ te beginnen, geef je dan gewoon op voor de gratis nieuwsbrief van Kaat Mossel. Ook daarin vind je al talloze tips en trucs om efficiënt met je tijd om te gaan. Want er zijn écht leukere dingen dan schoonmaken, boodschappen doen en de was opvouwen!

www.kaatmosselcoaching.nl

[email protected]
 


Reageer ook