Nanny slaat terug!

nannyslaatterug.jpg
Meer dan vier miljoen lezers werden verliefd op haar: de slimme, sympathieke heldin van de fenomenale bestseller Dagboek van een nanny. Nu, twaalf jaar later, is ze terug! Damespraatjes is een groot fan van de Nanny-boeken en mag een aantal exemplaren van het nieuwe boek weggeven. Lees onderaan dit artikel of jij hebt gewonnen.

De nanny slaat terug
Nan is inmiddels getrouwd met haar ‘Harvard Hottie’ Ryan en is druk met haar nieuwe adviesbureau en de verbouwing van hun huis in Queens. Op een avond wordt Nan volkomen verrast door haar vroegere oppaskind Grayer, nu zestien, die dronken op de stoep staat en wil weten waarom zij hem destijds in de steek heeft gelaten. Uit schuldgevoel belooft Nan hem en zijn jongere broer Stilton te helpen. Dat betekent een regelrechte confrontatie met haar monsterlijke ex-werkgeefster Mrs. X en de bizarre wereld van de superrijken in New York City. Inmiddels is de neurotische Mrs. X verwikkeld in een weinig verheffende scheiding, en haar humeur is er niet bepaald beter op geworden.

Emma McLaughlin en Nicola Kraus
Emma McLaughlin en Nicola Kraus werkten ruim acht jaar als nanny en verwerkten hun ervaringen in de fenomenale bestsellerroman Dagboek van een nanny, die werd verfilmd met Scarlett Johansson. De auteurs wonen en werken in New York City. Kijk voor meer informatie ook eens op www.emmaandnicola.com

De prijswinnaars van dit boek?
De opdracht was: Geef in een paar regels weer wat je van het eerste boek "Dagboek van een Nanny" vond en wat je van deel 2 verwacht.
De winnaars van dit boek zijn:

Marianne van der Kolk
Lois
Marissa

Met de prijswinnaars wordt contact opgenomen.

Niet gewonnen, maar wel het boek bestellen bij Bol.com
Nanny slaat terug
Dagboek van een Nanny


Reageer ook