Naaktfoto’s van Barbie op straat: “Ze stuurde de foto’s naar een (bezette) man in de kliniek”

Barbie, Barbie, Barbie toch… Waar wij in Nederland toch allemaal hoopten dat ze in de Schotse afkickkliniek hard aan haar herstel werkt, blijkt dat niet het enige waar Samantha de Jong mee bezig is. Er zijn weer heel wat (pikante) verhalen opgedoken en ook de bijbehorende foto’s liegen er niet om. Samantha zou in de kliniek een Haagse man hebben ontmoet en een liefdesrelatie met hem zijn gestart.

Naaktfoto’s

Het nieuws is naar buiten gebracht door de inmiddels (ex-)vriendin van de man. Ook zij dacht dat haar man en de vader van hun kinderen zich in Schotland bezighield met zijn herstel, maar kwam er via iCloud achter dat hij andere dingen aan het doen is… In het foto overzicht van iCloud verschenen diverse naaktfoto’s die Samantha naar haar man stuurde.

Woest

De vrouw is woest. Zo woest, dat ze contact opneemt met Privé en haar verhaal en zelfs de foto’s deelt. Als wij de gepubliceerde naaktfoto van Barbie te zien krijgen, kunnen wij ook niet anders dan concluderen dat dit waarschijnlijk niet voor de ogen van de vrouw bedoeld was.

Rust

Wij schrikken best van dit nieuws. We hoopten écht dat Barbie rust zou vinden en sterker dan ooit uit de kliniek zou komen. Ook dit lijkt haar niet te lukken. Ze zit nog tot december in de kliniek en we hopen dan ook van harte dat ze er de laatste weken flink tegenaan gaat.

Ontdek meer

Meer over de affaire van Barbie te weten komen? Bekijk het item van Shownieuws!

Wat vind jij?

Wat vind jij van het nieuws dat nu over Barbie naar buiten is gekomen? Begrijp je wel dat ook zij op zoek is naar liefde? Of zou je haar adviseren zich te richten op haar herstel. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


Reageer ook