Mooie kans om te (blijven) leren van je moeder’s verhaal.


mam_vertel_eens.jpg
Wat kun je toch genieten van een mooi boek! Hiervoor me ligt een prachtig exemplaar. Mooi rood met goud. Natuurlijk met harde kaft. Het is een uitvoering van de Limited Edition van het succesvolle Mam, vertel ‘s! Nadat al 5 jaar lang de Classics het heel erg goed doen, is er nu een speciale mooie uitvoering op de markt. Het is een boek vol vrijheid en kansen. Het is en blijft een uniek exemplaar. Lees onderaan dit artikel of je een van de winaars bent van dit unieke boek.

Mam, vertel ‘s! is namelijk een boek, dat niet vertelt, maar vraagt. Een boek dat je aan je moeder cadeau geeft en terug krijgt als het gevuld is. Je kunt het natuurlijk ook in gesprek samen met je moeder vullen. Ieder kan er op zijn/haar manier het mooiste boek voor zichzelf van maken. Het geeft je een handvat om de historie, kennis en herinneringen van en aan je moeder een unieke, warme plek te geven. Of het nu rond Moederdag, je moeder’s verjaardag of zo maar ergens in het jaar is, dit kan voor velen een mooi present voor zijn.

Ik ontdek dit boek net even te laat, maar pak je kans! Het levert je blijvende mooie momenten van en
met je moeder.

Het originele cadeauboek vol boeiende, leuke en persoonlijke vragen aan je moeder.
Mam, veranderde jouw leven erg toe je mij kreeg? Had je een favoriete knuffel? Hoe was je eigenlijk
als puber?

Mam, vertel s! is een bijzonder boek vol met leuke, creatieve en soms onverwachte vragen aan je moeder. Als zij de vragen beantwoord heeft, krijg je het boek weer van haar terug. Zo heb je een uniek en persoonlijk document over je moeder om voor altijd te bewaren. Toen haar moeder ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich dat er nog zoveel dingen waren
die ze graag van haar moeder zou willen weten. Uit deze emotionele ervaring is het idee voor Mam, vertel s! ontstaan. Inmiddels zijn naast Mam, vertel s! ook verschenen Pap, vertel s!, Oma, vertel s!, Opa, vertel s! en Mam en pap vertellen over jou.

Mam, vertel ‘s! is zonder twijfel het meest persoonlijke boek dat je ooit hebt gelezen. Je leert je moeder op een heel andere manier kennen.

Vertel ‘s!: unieke, persoonlijke boeken voor speciale momenten en herinneringen
Elma van Vliet:”Ik krijg bijna dagelijks reacties van mensen op de boeken, die ik gemaakt heb en heb echt het idee dat ik met mijn boeken iets los maak bij mensen. Ik wil met de dingen die ik doe mensen in beweging brengen en ik heb het gevoel dat dit nu ook echt gaat lukken. Dat maakt het voor mij bijzonder.”

Kijk voor meer informatie www.verteleens.nl
Een mooi concept voor waardevolle herinneringen.
Echt een geweldig mooi Moeder(dag)cadeau. Helemaal in deze uitvoering.

Gegevens:

Mam, vertel ‘s!

Omdat je bijzonder bent

Elma van Vliet

Spectrum

ISBN: 9789049107727

Verschenen: maart 2011

Prijs € 19,99
Hardcover

Bestel Mam, vertel ‘s! bij Bol.com

Kerensa van der Douw (lees ook: www.levenvankerensa.blogspot.com en volg www.twitter.com/KerensavdDouw )

Win dit boek op Damespraatjes

De winnaars zijn:
Anja Lamein
Sandy van der Kolk
Kitty van Ieperen


Reageer ook