Damespraatjes Damespraatjes

Monique heeft het zwaar met breuk André: “Mijn jaar zal heel anders verlopen dan ik voor ogen had”

Wat heb ik te doen met Monique Westenberg. Enkele weken geleden kwam naar buiten dat zij en André nogmaals uit elkaar waren. Een volledige donderslag bij heldere hemel, zo leek het. Slechts maanden daarvoor kondigden de twee nog aan te gaan trouwen en leek het ze relatie-technisch voor de wind te gaan. Niets bleek minder waar… André zat blijkbaar niet lekker in zijn vel, verloor het vertrouwen in de relatie en besloot het gezin na een vakantie op Bonaire te verlaten. 

Column in Vriendin

Dit soort verhalen kennen alleen maar verliezers. En dan hebben we het natuurlijk vooral over zoontje André jr., die met Monique in de gezinsvilla is achtergebleven. Vanuit Monique bleef het op social media sinds de breuk stil, maar in haar column in Vriendin laat ze nu van zich horen. En dat is hartverscheurend….

Bosje tulpen

“Ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag”, schrijft ze. Veel steun krijgt ze gelukkig van zoontje André jr. “Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.” Ook de mensen uit haar omgeving doen er alles aan om haar een hart onder de riem te steken. “Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt. Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed”, schrijft Monique.

Anders voor ogen

Pfoe, we kunnen ons helemaal voorstellen met wat ze bedoelt met ‘het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen’. Ze had natuurlijk gehoopt dat zij en André zouden trouwen en nog een lang en gelukkig leven zouden delen samen. Dan is deze breuk absoluut het tegenovergestelde daarvan! André verblijft momenteel bij influencer Sarah Soelen.

Afbeelding boven artikel: Instagram Monique


Reageer ook