Moeder maakt hilarische video over weer ‘in shape’ komen na zwangerschap

Met dikke enkels en een opgeblazen gezicht waggelde ik maanden geleden het bloedprikcentrum in. Ik heb een negatieve Resus factor en om deze reden moest ik bij 27 weken zwangerschap laten controleren of ik geen anti-stoffen tegen de baby aanmaak. 

In de wachtkamer raak ik in gesprek met een andere zwangere vrouw. Zij is net zwanger van haar tweede en bij haar zie je nog zo goed als niks. Lekker hoor! Ze vertelt me dat het na haar eerste kind best lang heeft geduurd om weer ‘in shape’ te komen en dat ze daar helemaal geen problemen mee had. Toch hoop ik zelf wel lekker snel weer goed in mijn vel te zitten. Het lichaam van toen ik 18 was zal het wel niet meer worden, maar ik hoop toch wel op een kilo of 12 minder en geen liters vocht die zich ophopen door het hele lichaam.

Terug op kantoor zette ik mijn computer aan en kwam een hele grappige video tegen die precies aansloot bij mijn gesprek met die vrouw in de wachtkamer. Het is een video gemaakt door Tova Leigh (altijd hilarisch), waarin ze het heeft over weer in shape komen na je zwangerschap.

Ook haar advies hoe je kunt omgaan met dat Instagram supermodel “who can already zip up her skinny jeans from when she was sixteen, three hours after she gave birth…to her twins” is hilarisch en zou elke (future) moeder moeten horen.

Hoe denk jij hierover?

Hoe snel voelde jij je weer ‘jezelf’ na je zwangerschap? En hoe belangrijk vond je dit? We zijn heel erg benieuwd naar jouw mening! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)


1 reactie

Brenda -

Ik denk dat ik nu pas weer wat tevreden ben. Mijn jongste is bijna 3. En het ergste is dat ik nu al 3 maanden ziek ben en daardoor erg ben afgevallen! De reden is niet leuk, maar die kilo’s die ik kwijt ben vind ik wel fijn.
Het is zo dubbel. Aan de ene kant denk Ik, wat kan mij het schelen, Ik heb 2 kinderen gedragen. Aan de andere kant wil je je weer soort van mooi voelen. Alsof ik nu niet mooi ben. Dat is natuurlijk onzin.
Ik heb mijn kledingstijl prima op mijn nieuwe figuur kunnen aanpassen vind ik zelf. Daardoor vind ik het wat minder erg. Maar het was/is absoluut de bedoeling om kilo’s kwijt te raken. Mij weer gezonder en fitter te voelen.
Die striee, het “buideltje” en die hangtieten kan ik toch niks meer aan doen 😉.

Reageer ook