Michael en Barbie zijn uit elkaar

Vervelend nieuws: showbizz couple Samantha (Barbie) en Michael zijn uit elkaar. Volgens Samantha is het huwelijk niet meer te redden… Hun huwelijk kwam onder druk te staan nadat Michael tijdens een avondje stappen in Amsterdam vreemd zou zijn gegaan. Er doken beelden op van Michael die met een andere vrouw intiem danste en ook ging het gerucht dat hij met haar had gezoend. ‘Niet waar’ zegt Michael, maar het was voor Samantha toch echt de druppel.

Al langer niet goed

Toch geeft Samantha aan dat het niet alleen dit incident was, wat voor de breuk zorgde. Het ging al langer niet goed tussen haar en Michael, zoals ook in hun reality soap over hun feestcafé in Torremolinos te zien was.

https://www.youtube.com/watch?v=9X1ZvRg1-e4

Michael is nu in zijn eentje terug gereisd naar Spanje en Samantha blijft met hun twee kinderen in Nederland achter. Manager Jake is nog van plan om een bemiddelingspoging te doen, maar heeft nu nog niet met het stel gesproken. Hoewel Samantha bevestigd dat het stel uit elkaar is, geeft Michael aan dat er wel ruzie is geweest maar dat ze niet definitief uit elkaar zijn.

Met respect

We wensen zowel Samanta als Michael heel veel sterkte toe. Met name voor de kinderen hopen we dat alles netjes en met respect verloopt.


Reageer ook