Damespraatjes Damespraatjes

Meedoen met de grote jongens: Mini Cooper belandt op Formule 1-circuit tijdens race

Inmiddels weten jullie allemaal wat mijn ultieme droomauto is! Maar wist je dat ik ook eens een periode over een Mini Cooper heb gedroomd. Ik vind dat zo’n leuke auto, maar ook deze was helaas te klein voor mij en mijn twee kinderen. Ook mijn man -die bijna twee meter lang is- paste er niet goed in. Ik rijd nu een Audi Q5, dus ik kan wel zeggen: eind goed, al goed. Haha!

Op het circuit

Dat een Mini Cooper best een pittig wagentje is, blijkt wel uit de onderstaande beelden. Door een misverstand kwam er een schattig Mini’tje terecht op het Formule 1-circuit van Interlagos in Brazilië. De auto had een verkeerde afslag genomen en reed zo een spannende Mercedes-race binnen.

Verkeerde afslag

De Safety Car moest er aan te pas komen om te zorgen dat de Mini Cooper en zijn inzittenden het circuit veilig konden verlaten. De bestuurders bleken journalisten te zijn die op een naastgelegen circuit verslag deden van een andere race. Door het nemen van een verkeerde afslag kwamen ze hier terecht.

Hard om lachen

Ik vind dit dus echt hilarisch én het is iets wat mij ook zou kunnen overkomen. Haha! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen en raakte niemand gewond. Ik denk dat de journalisten hem best even hebben geknepen toen ze al die scheurende Mercedessen langs zagen komen. Inmiddels kunnen ze er hopelijk hard om lachen.


Reageer ook