Damespraatjes Damespraatjes

Mark Wahlberg onherkenbaar nadat hij 13 kilo aankomt in 3(!) weken tijd

Afgelopen kerst kwam ik in één week tijd vier kilo aan. Vier kilo in zeven dagen, dat is echt enorm veel! Toen maakte ik mezelf wijs dat het er zo weer af zou zijn, maar inmiddels zitten ze er nog gewoon aan. Tja… Ik houd nou eenmaal van lekker eten en drinken en sporten schiet er te vaak bij in. ‘Gelukkig’ kan het altijd erger, want Mark Wahlberg deelde gisteren een foto op Instagram, waarop hij laat zien dat hij 13 kilo is aangekomen. 

Filmrol

13 kilo aankomen: de meeste vrouwen hebben hier een zwangerschap of een hele lange vakantie voor nodig. Maar ‘Marky Mark’ Wahlberg flikt het gewoon in drie weken. Ja, je leest het goed: DRIE WEKEN. Dit deed hij natuurlijk niet voor de lol of vanuit luiheid, maar ter voorbereiding op zijn nieuwste filmrol.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Gezonde manier

‘Van drie weken geleden, linkerfoto, tot dit, nu’, staat er bij de foto. Ook wordt duidelijk dat hij het zware werk niet alleen heeft hoeven verrichten. Mark kreeg hulp van chef-kok Lawrence Duran, die hem hielpt om op een gezonde manier aan te komen. Hoewel Mark er al flink zwaarder op is geworden, is hij er nog niet. Er moet nog 9 kilo extra bijkomen.

Niet makkelijk

De kilo’s verzamelt hij voor zijn rol in de film Father Stu. In deze film speelt hij een bokser die priester wordt. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar deze film én de transformatie van Wahlberg op beeld. Want dat extreme aankomen lijkt misschien leuk, maar in werkelijkheid schijnt dat helemaal niet zo prettig te zijn.

Heb jij al een cadeau voor je (schoon)moeder? Bekijk hier onze Moederdag cadeau-top 5!

Ben jij ooit 13 kilo aangekomen in 3 weken tijd? Zo ja, hoe deed je dit en waarom? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. 

foto boven artikel: Instagram Mark Wahlberg


Reageer ook