Margriet valt af

margriet_dieet.jpg
Wat ben ik blij dat ik na 7 maanden alle lekkernijen te hebben afgeslagen, van maat 56 (pfff) nu gezakt ben naar 48. Tja niet alleen de maat is gezakt maar ook wat vleselijke producten.
Ga nou niet lopen vissen wat! ….het is al erg genoeg dat ik nu met van die lege melkzakjes aan mijn bovenlijf loop. En dat ik nu doorlopend een klein schortje voor heb.

En wat erg is dat ik kipfiletjes heb en niet om te bakken hoor als jullie dat soms denken maar ik heb ze heel charmant aan mijn bovenarmen hangen (wat mijn kleinzoon Tychro overigens heel cool vindt).

Alles is te verhullen met  de mooiste kleding van EDGAR VOS. Ach arm, hij leeft niet meer, maar hij zou een rolberoerte krijgen als hij wist dat ik me suf loop te shoppen op Marktplaats en de afdankertjes koop van een ander. Smeer mij ‘s morgens en ’s avonds in met vage crèmes om de zwaartekracht aan mijn gezicht voorbij te laten gaan , en hoera ….dat lukt. Geen rimpeltje (dankzij de genen van mijn papaatje).

Maar ik moet nog 9 kilo kwijt zien te raken en dat gaat wat moeizamer , misschien moet ik maar met een kaasschaaf in een hoekje gaan zitten. Bah ook geen optie het wordt dan wel een vieze boel ,tja dan maar appelgebak en alle andere lekkernijen weer voorbij laten gaan.
En dan!!!!!is er feest want dan heeft margrietje er toch maar 35 kilo afgegeten.
En was het moeilijk ….nee want een andere optie was dat ik met mijn versleten heup over misschien wel een half jaar in een scootmobiel door mijn mooie dorpje mag karren. Dus niet dan maar aan de lijn. Word ik toch maar weer een knap wief op mijn oude dag . En de zwaartekracht aan mijn lijf? Ach ik ben al 38 jaar getrouwd en hoef geen verkering meer.

Speciaal voor Damespraatjes schrijft Margriet Koers verhaaltjes en columns


Reageer ook