Marc van der Linden weer uit ziekenhuis: “Wat ik had? Dat is privé-info”

Twee weken geleden werd royaltyverslaggever Marc van der Linden opgenomen in het VU ziekenhuis in Amsterdam. Inmiddels is hij weer lekker thuis en bedankt voor alle steunbetuigingen en berichten die hij kreeg toen hij in het ziekenhuis lag. ‘Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten n.a.v het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die ervoor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen’, aldus Van der Linden. 

Privé-info

Wat hij had? Daar laat hij zich niet over uit. Hij schrijft: “Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info.” Heel goed Marc! Het is jouw lichaam, jouw gezondheid en jouw leven. Daar hoef je naar niemand verantwoording over af te leggen. Wij hopen vooral dat je snel en goed zal herstellen!


Dit bericht bekijken op Instagram

Dank voor de ontelbare hartverwarmende berichten nav het feit dat ik in het VU was opgenomen. Dank ook aan de zorg die ik daar kreeg en die er voor gezorgd heeft dat ik er überhaupt nog ben. In mijn hoofd ben ik helemaal de oude, maar lichamelijk moet ik nog wat herstellen. Wat ik had? Het kost me een half uur om het te vertellen en het is dan uit de derde hand want ik heb er niks van meegekregen vanwege de hoge koorts en de gevolgen daarvan. En eigenlijk vind ik het ook gewoon privé-info. Niet privé is het dat er een boek van me is verschenen: Fastfood met Máxima. Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!

Een bericht gedeeld door Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) op

Fastfood met Máxima

Marc gebruikt het bericht ook om zijn nieuwste boek aan te kondigen: Fastfood met Máxima. “Het bevat vele herinneringen aan reizen met de Koningin maar ook mijn gevoelens bij de Inhuldiging en het Staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. En dat voor slechts 7,95!” Klinkt goed!

Beterschap Marc! Wij wensen je een spoedig herstel toe.

Afbeelding boven artikel: Instagram Marc van der Linden


1 reactie

honda -

zeg gewoon wat je hebt please

Reageer ook