Damespraatjes Damespraatjes

Man maakt geniale quarantaine video met ‘geheime’ schreeuw om hulp

Waar ben jij in tijden van quarantaine dankbaar voor? Ik realiseer me elke dag meer hoe veel ik van mijn gezin houd, hoe gelukkig ik met ze ben en hoe fijn ik ons huis vindt. Hoe onzeker deze tijden ook zijn, de liefde en geborgenheid in ons gezin is een constante factor waar ik van op aan kan. En dat geeft een intens fijn gevoel.

Niet gelukkig

Het kan ook heel anders, begrijp ik van andere gezinnen. Niet iedereen komt erachter hoeveel ze van elkaar houden en hoe fijn ze het samen hebben. Soms is het tegenovergestelde waar en realiseren ze zich dat ze juist níét gelukkig met elkaar zijn. Ook dat is een goed (natuurlijk geen leuk) inzicht.

Boodschap op briefjes

Wij kwamen een hilarische video tegen! De man ‘vlogt’ over de quarantaine-tijd van hem en zijn vrouw. Op ludieke wijze weet hij de twee bovenstaande scenario’s met elkaar te combineren. Hij vertelt hoe geweldig het allemaal is thuis, terwijl hij ondertussen op briefjes een hele andere boodschap aan de kijker toont.

Help

“Ik kan met plezier zeggen dat alles hier fantastisch gaat” zegt hij terwijl hij een briefje met ‘HELP!’ erop vasthoudt. Hij gaat verder: “we doen allebei wat water bij de wijn”, toonende een briefje met “ze commandeert de héle dag”.

Bekijk de video

Kijk vooral de video! Hij is hilarisch. En dat kunnen we best gebruiken in tijden als deze.

Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het bij jullie thuis? Houd jij het nog vol of kan je niet wachten tot je weer weg kan? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂


Reageer ook