Winnaar selfie wedstrijd is bekend!

Tienermeisjes zien het als sport, Kim Kardashian doet niks anders meer en  fotografen worden langzaam maar zeker overbodig: selfies are serious business. Maar, een slechte selfie zit in een klein hoekje… Hier een klein overzichtje hoe het NIET moet en hoe juist wel. Door een geweldige selfie in te sturen kon je ook nog eens een leuke prijs winnen! Lees snel verder en kom erachter of jij de winnaar bent.

Hoe moet het niet?

Duckface

Streaker

Kim Kardashian

Kleuter

En hoe dan wel?

Entertain

Keep it clean

Happy

Beste selfie

Damespraatjes koos de de leukste selfies uit en jullie hebben ons laten weten welke selfie jullie het leukste vonden. Kijk hier of jij de winnende stemmer bent!

Gefeliciteerd: Kirsten Steins (selfie nummer 3)

Selfie 3

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl


5 reacties

Kirsten -

Heb net de Hema bon ontvangen & zit hier met een grote smile op mijn gezicht 😀 Oh ik kan haast niet wachtten om een dagje te gaan shoppen met mijn zus, ze gaat dit weekend net naar haar vriend toe 🙁 Misschien kan ik haar overhalen om de plannen om te gooien & heerlijk een dagje met z’n tweetjes weg te gaan… Heel erg bedankt voor deze prachtige prijs!! Jullie hebben me er heel blij mee gemaakt!!

Kirsten -

Oh WOW, ik heb gewonnen… Wat fantastisch, ontzettend bedankt alvast Damespraatjes!! En natuurlijk ook alle lieve mensen die gestemd hebben op mijn foto 😀

Kirsten -

Haha, moest er wel om lachen. Want ik heb zelf ook ooit eens een “unfortunate” selfie gemaakt, oeps. Gelukkig op tijd ontdekt 😀

Doe natuurlijk mee met deze leuke actie, alleen niet met die ongemakkelijke foto 😉 Heb even een nieuwe gemaakt voor jullie, groetjes!!

Karin -

Ingestuurd …..uuuuuhhhhh mijn man heeft hem gemaakt…is dat ook oké ?
Ik kan nog wat van hem leren hihihihi 😀

Pleun -

Zojuist de 1e Selfie van mijn dochter Saar (6 maanden) ingestuurd! Hiervan moet ik wel zeggen dat ze nog wat kan leren van bovengenoemde voorbeelden, maar er zullen vast nog wel wat Selfies volgen…. en oefening baart kunst!

Reageer ook