Linda verspreekt zich: “Johnny en Anouk gaan volgende week trouwen”

De toch zeer ervaren en door de wol geverfde Linda de Mol heeft zich tijdens een interview versproken. Dat gebeurde op haar eigen LINDA.festival. Daar verklapte de presentatrice aan interviewster Antoinnette Scheulderman dat haar neef Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie volgende week gaan trouwen. 

Huwelijksdatum was nog een geheim 

Johnny en zijn vriendin wilden de huwelijksdatum nog niet bekend wilden maken. “Het is niet zo dat we de deur bij elkaar plat lopen, want we zijn heel druk. Maar volgende week zijn we weer allemaal bij elkaar, want Johnny gaat dan trouwen, eindelijk”, zegt Linda in het interview met Scheulderman. “Hij heeft er wel lang over gedaan, maar hij heeft eindelijk wel een hele, hele leuke”, gaat De Mol verder. “Een hele, grote, leuke, goeie vis.”

Oeps!

De vraag is hoe Johnny en zijn familie hier op zullen reageren nu Linda zo uit de school is geklapt. Het was echt de bedoeling dat het allemaal geheim zou blijven. Wel was het bekend dat het huwelijk in het buitenland zou zijn op een plek “die voor de familie belangrijk is”, aldus Johnny tijdens een eerder interview.

Op 10 september plaatste Anouk een foto op Instagram. Samen met haar vriendin Nikkie Plessen was ze in Londen om haar trouwjurk op te halen. Dat het huwelijk naderde was dus wel bekend. Misschien verzacht dit de verspreking van Linda enigszins.


Dit bericht bekijken op Instagram

Thanks lieve Nik🥂💋🙏♥️

Een bericht gedeeld door Anouk van Schie (@anouk_van_schie) op

Bron: Nu.nl


Reageer ook