Damespraatjes Damespraatjes

Knap: Shelley van OG3NE onherkenbaar na mega gewichtsverlies

Waar heel wat mensen tijdens de coronacrisis meer gingen eten en drinken en minder sporten, is er ook een groepje dat het in tegenovergestelde richting aanpakte. Sporten, gezond eten en heel veel afvallen; ook Shelley Vol van de zussengroep OG3NE deed het. Maar liefst 25 kilo wist ze eraf te krijgen en we moeten zeggen dat ze er heel goed uitziet! 

Stoeien met haar gewicht

Shelley was altijd al een prachtvrouw en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nooit het gevoel had dat ze te zwaar was. Maar als ik zie hoe ze er nu uitziet, is het duidelijk dat ze fitter is dan ooit tevoren! Hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen? Samantha van Steenwijk sprak Shelley achter de schermen bij bij het Een Rondje Hazes-concert. “Ze ziet er zo goed uit en ze is best klein, dus het is dan helemaal veel. Ze loopt altijd een beetje te stoeien met haar gewicht, nu top.” Tegen Samantha vertelde Shelley dat ze dankzij het Alizonne-dieet dieet afscheid wist te nemen van die 25 kilo.

Shelley in 2019

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley in 2021

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Heel knap

Wat knap zeg! Nogmaals: Shelley wás al prachtig, maar niemand kan ontkennen dat ze er nu echt super fit uitziet. Respect Shelley! En we hopen dat jullie snel weer meer optredens kunnen doen. Vind jij het ook zo knap dat Shelley zo veel is afgevallen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Afbeeldingen in artikel: Instagram Shelley


Reageer ook