Katja Schuurman onthult trouwjurk bij Say Yes to the Dress en WAUW, wat is hij sexy!

In wat voor jurk bij jij getrouwd? Was het een klassieke, witte jurk? Of ging je voor iets moderns, bijvoorbeeld met een kleurtje? Als ik ooit zou gaan trouwen, zou ik voor een klassieke jurk kiezen. Zoiets als wat Maxima tijdens haar huwelijk met Willem-Alexander aanhad. Elegantie in eenvoud. Dat is wat bij mij zou passen. Maar, hoewel dat hetgeen is wat ik bij mezelf heel mooi zou vinden, kan ik ook enorm genieten van vrouwen die wél wat uitdagenders dragen op hun grote dag. Zoals Katja Schuurman bijvoorbeeld!

Say Yes to the Dress Benelux

Gisteren was in Say Yes to the Dress Benelux te zien hoe Katja Schuurman onder begeleiding van Freed van Leer een trouwjurk uitkoos. Ze stapt binnenkort voor de tweede keer in het huwelijksbootje en mag het ja-woord aan haar grote liefde Freek geven. Voor deze bijzondere dag had ze nog een jurk nodig, die ze uitkoos terwijl heel Nederland kon meekijken.

Om de spanning op de bouwen liet Katja op haar Instagram al zien uit welke drie jurken ze ging kiezen.

Benieuwd naar dé jurk? Je zit hem hier!

Super sexy

Wauw, wat een prachtjurk heeft ze gekozen zeg! Echt mega sexy, met een super diep decolleté en hoge split. Als iemand dit kan hebben, is het Katja wel. Ik weet zeker dat Freek niet van haar af kan blijven. Een prachtige keuze!

Zou jij zo’n jurk willen dragen op je trouwdag? Of is dit voor jou iets té sexy? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :) 


Reageer ook