John Mayer maakt meest amateuristische videoclip ever… En iedereen vindt het geweldig!

Wil je lachen? Dan zou ik zeker even de nieuwste videoclip van John Mayer bekijken! Hij en zijn team konden het niet eens worden over het budget voor de video en kozen er dus voor het zo goedkoop mogelijk te doen. In plaats van het huren van dure filmlocaties, het inzetten van een professioneel team en het dragen van peperdure outfits, besloten ze het anders te doen: er werd een bedrijfje ingehuurd dat normaal gesproken verjaardagsfilms maakt.

Vieze pyjama

Je zou denken dat een video die niet alle Hollywood-elementen bevat, het minder goed zal doen. Maar niets is minder waar! De video van John is geweldig en de fans zijn door het dolle heen. Ook wij moeten zeggen dat we het juist heel leuk en verfrissend vinden. In de video zie je John die in een oude, vieze pyjama door diverse voor-opgenomen beelden loopt en danst. De kans is groot dat de video in één weekend gemaakt is en zo goed als niks heeft gekost.

Benieuwd naar de video? Deze bekijk je hier!

https://www.youtube.com/watch?v=mQ055hHdxbE

Wat vind jij?

Wat vind jij van de clip van John? Vind je hem net zo leuk als wij, of kan je er absoluut niet van genieten? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.


Reageer ook