Damespraatjes Damespraatjes

Jinek kijkers over ‘nieuw’ gebit Carice van Houten: “Wat heb je in hemelsnaam gedaan?”

Ik weet nog goed wat het moment is waarop ik Carice van Houten leerde kennen. Het was tijdens een partijtje, waarbij we in de bioscoop naar de film Minoes gingen. Groot fan was ik van de kattenfilm waarin Carice de hoofdrol vertolkte. Hierna bleef ik veel Nederlandse films kijken waarin zij te zien was. Een andere absolute favoriet is Alles is Liefde. Haar personage brengt me elke keer weer aan het lachen en dat gebeurt mij niet vaak bij Nederlandse films. Carice heeft zich op nationaal én internationaal niveau bewezen en het is dan ook een actrice op trots op te zijn!

Loofende kritieken

Gisteren was van Houten te gast bij Jinek om te praten over de door haarzelf gemaakte serie Red Light. Deze serie gaat over drie vrouwen met heel verschillende achtergronden wiens levens vervlochten raken. De serie krijgt nu al loofende kritieken en wij kunnen niet wachten om hem te gaan bekijken. Kijk zeker even onderstaande trailer.

Tanden

Tijdens de uitzending verschenen er flink wat Tweets over het uiterlijk – en dan met name het gebit – van Carice op Twitter.

Zo zouden de facings en botox haar gezicht flink hebben veranderd.

En wordt er veel gesproken over alle vrouwen die zo op elkaar gaan lijken.

Hans op de Weegh schrijft: “OMG Carice je was zo mooi maar wat heb je in hemelsnaam met je gebit gedaan, verschrikkelijk #CaricevanHouten #jinek”

Anders

Ik kan niet ontkennen dat ze er anders uitziet dan voorheen. Persoonlijk vind ik haar nog steeds een hele mooie en inspirerende vrouw en geloof ik er heilig in dat zij moet doen wat goed voor haar voelt.

Praat mee

Kijken jullie ook uit naar de nieuwe serie Red Light? Wij wel! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig )


Reageer ook